SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Borlänge HK Försäsongscup 2023

Välkomna till Borlänge HKs försäsongscup för herrar. Cupen arrangeras ?/? september 2023 i Maserhallen. Maserhallen finner ni i samma område som Dalecarlia cup spelas vilket innebär ett stort grönområde för utomhusaktiviteter och lagsammanhållning mellan matcherna. Cupen pågår mellan 09.00-21.00 på lördagen och 09.00-14.30 söndagen så alla kommer hem i rimlig tid till jobb och annat. Vi har hittills bara haft goda recenssioner om helhetsarrangemanget och det blir 8e året vi arrangerar.

 

Föregående års cup deltog Borlänge, Falu, Lidköping, Västervik, Skogås, Sannadals, Lindesberg och Västerås - där Borlänge tog hem hela cupen mot Skogås i final. 

 

Likt förra året kommer samtliga matcher att spelas i Maserhallen med matchtid på 2x20 min på lördagen i gruppspelet. Till söndagen blir det 2x25 för placeringsmatcher, semifinal och final. 

 

Anmälningsavgiften är 3100kr. För att anmäla er maila: handbollborlange@gmail.com

 
Anmälda lag 2023

 

 

Grupp 1                     Grupp 2 

 

Länk till föregående års spelschema: Borlänge Försäsongsturnering 2022- Resultat och spelschema. (cupsupport.se)

Öppna länken i ny flik för optimal version. 

Samtliga matcher sänds på solidsport: Borlänge HK Cup Solidsport

 

 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer