SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
P07/08

BHK P07/08

Hej och välkomna till pojkar 07/08:s hemsida. Vi är ett gäng grabbar som tränar 3 dagar i veckan, vill DU vara med så är DU mer än välkommen. Ta bara en kontakt med någon av ledarna.

 

Träningstider:

Finns uppdaterade i kalendern

Föräldramöte 5/4
2022-03-28 20:25

På tisdag nästa vecka den 5/4 så skulle vi lagföräldrar vilja bjuda in till ett föräldramöte. Mötet syftar till att försöka komma överens hur vi ska få in pengar till den stundande cupen i Göteborg, Partille cup. Vi lagföräldrar har idéer, men vi vill ha med er föräldrar också. Vi ser gärna att minst en förälder per barn kommer. Vi har mötet i slutet av träningen, ca 20.00

USM 26-27/3
2022-03-15 17:10

Den 26-27/3 så spelas USM för både pojkar 07 och 08 hemma i Maserhallen. Glädjande att återigen få arrangera ett steg i SM. 07:orna har chansen att ta sig vidare till steg 5, finalspelet, om de vinner sin grupp under USM-helgen. Till steg 5 dvs finalspelet har inget BHK-lag tagit sig till sen flickor-87, det är många år sen. Finalspelet går av stapeln den 6-8/5 i Uppsala. Vi får ge dem all stöttning vi kan från läktaren för att hjälpa dem att ta sig vidare. Självklart ska även 08:orna få vårt stöd från läktaren, dock tar deras USM slut efter denna helg, men de har gjort en mycket bra insats under sina 4 USM-steg.

 

Vi lagföräldrar har gjort ett arbetsschema för helgen, det ligger under dokumnet på lagets hemsida, dokumentet heter USM P07/08. Hemsidan hittar ni på borlangehandboll.w.se, sen loggar ni in med era inloggningsuppgifter. Läs igenom dokumentet noggrant och se över när just du har ditt arbetspass så att man infinner sig i god tid. 

 

Utifrån bästa förmåga så har vi gjort ett arbetsschema som någorlunda ska försöka följa era barns matcher, men ibland lyckas man inte hela vägen och det kan uppstå arbetspass när ens eget barn inte spelar. 

Minibussar Irsta
2022-02-28 15:30

Hej!

Snart är det dags för cup i Västerås och i vanlig ordning är det 3 minibussar beställda och detta för att grabbarna ska färdas gemensamt till cupen för en god sammanhållning, men också för att underlätta transporter för er föräldrar till och från Västerås, men även i Västerås.

Laget skulle vara oerhört tacksamma om det fanns möjlighet från olika företag att sponsra dessa 3 minibussar så kunde vi undvika att ta från lagkassan. Har du ett företag som kan sponsra eller känner du någon som har det och kan tänka sig att sponsra en eller flera minibussar så hör av er till någon av oss lagförädrar. Pris per buss är ca 4000,- 

Hämtning av påsar
2022-02-16 14:51

Nu har påsarna anlänt till Balladvägen 2 och det är bara att komma och hämta sina påsar så snart som möjligt. Det är minst 12 förpackningar som gäller och önskar man fler så finns det möjlighet till det. Som sagt hämtning av påsar kan ske idag 16/2 mellan 15-17.30 och 18.30-21.00 och imorgon 17/2 mellan 17.00-21.00. Hör av er om det skulle vara något. 

Försäljning
2022-02-13 19:43

Efter många funderingar på vad som kan säljas enkelt och relativt billigt så kom vi fram till att plastpåsar från Ölandsplast kan vara en ba idé. Plastpåsarna är 100% återvinningsbara, de är kraftiga och rejäla. En förpackning innehåller 50 st 2-lit, 50 st 3-lit och 30 st 5-lit. 

För att försäljningen ska generera något så har vi bestämt att alla spelare måste sälja minst 12 förpackningar var. Självklart så får man sälja fler. Pris per förpackning är 80,-

Påsarna kommer beställas inom kort och finns att hämtas på Balladvägen 2, men ni kan redan nu börja sälja till familj, släkt, vänner och bekanta. 

Varför finns ett minimikrav? Jo, vi har många cuper framför oss som kostar mycket pengar och då vi vill att så många som möjligt ska följa med så vill vi försöka få ner priset för er föräldrar och detta genom att betala en del från lagkassan, men då behöver den fyllas på emellanåt. 

 

Vi planerar ytterligare en försäljning efter denna. 

 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer