SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
Dam

Välkomna till Borlänge HK - damer A

Vi spelar i Div 1 Norra 21/22.

 

Få tillgång till alla våra matcher som livesänds på Solidsport under säsongen och samtidigt är du med och stöttar vårt lag ekonomiskt. Som månadssupporter får du tillgång till både hemma och bortamatcherna.

Du kan när helst du vill avsluta ditt medlemskap, tryck på länken för info.

https://solidsport.com/borlangehk-damer

 

 

Följ oss även på instagram - @bhkdamlag

 

Är du intresserad av att spela handboll? Satsa i ett a-lag eller utecklas i ett u-lag?

Hör av er på kansli@borlangehandboll.w.se eller smsa/ring Therese 0737175522. 

Varmt välkomna! 

 

Summering av säsongen 22/23
2023-03-21 11:36

Funderingarna och nyfikenheten har lagt sig efter sista omgångarna i div 1 Norra, som kunde ha innehållit en stor spänning ända in i slutet. Men det var inte alla lag som gick ALLT för seger sista omgången så inte så jättestor spänning i tabellen blev det inte men för BHKs del gjorde man jobbet 100% och kunde avsluta med vinst och en 7e raka seger så det blev  tillslut en hedrande 4e plats och det bästa resultatet för damerna på minst 10 år.

 

Grattis också till Malin Almqvist, bomben från Ludvika som hamnar på en 2a plats i skytteligan med hela 151 mål denna säsong. 

Referat; Vinst i säsongens sista match
2023-03-13 11:30
Man kan inte få nog på goa segerbilder

Vi kom vi såg vi segrade! 

Borlänges damer har visat sig urstarka sen januari och segertåget fortsatte även denna helg. Seriens sista match dessutom på hemmaplan tog man sig an seriesegrarna Huddinge HK som man kan säga har sprungit igenom denna serie också men mött på ett par småhinder..

Väl förberett hemmalag likt bortalag har studerat varandra under veckans gång men möttes av ett par överraskningar vid matchstart, både BHK och Huddinge saknade spelare pga sjukdom/skada.. Men med disciplin och vilja kunde damerna ta sin 7e RAKA SEGER och avsluta med flaggan i topp i säsongens sista match och placerar sig på en välförtjänt 4e plats!

Bildarkivet <3
2023-03-12 18:53

Hej!
Nu finns det lite bilder i bildarkivet från dagens match.

 

Ha en underbar kväll!

Kram Mia

Inför Huddinge HK
2023-03-10 10:00

På söndag tar damerna emot seriesegrarna Huddinge HK som i lördags iomed deras vinst kunde säkra förstaplatsen i div1 Norra, stort grattis! 

Men Borlänges segertåg är svårstoppat just nu, och damerna kommer absolut att bjuda upp till dans för att fightas om en topplacering, man vill såklart avsluta säsongen på bästa sätt! Huddinge har varit starka genom hela säsongen men det finns absolut ett par st att hålla ögonen extra på som är väldigt bärande för Stockholmslaget - Cecilia Nordmark snittar ju på minst 5-6 mål varje match + en viktig kugge bakåt och att Cecilia inte har en plats i div1 All-star team är underligt.. Storskytten Moa Ahlgren och högerkanten Felicia Wikström är också 2 ruskigt bra spelare. 

Men det har Borlänge med, ruskigt bra och inte minst ruskigt heta just nu överallt på plan, så vi hoppas på en storpublik som kan hjälpa heja fram damerna i sin sista seriematch för säsongen!  

 

Inför matchen har kapten Alicia Waller och tränare Therese Löfgren fått kommentera lite om säsongen som gått; 

Referat; SJÄTTE RAKA SEGERN
2023-03-06 09:42

Borlänges damer ångar vidare på segertåget!

Lördagens fight borta mot Kungsängen slutade med seger för våra kullor och greppet om matchen villes inte släppas även fast KSK gjorde några tappra försök så kunde endå den jämna inledningen succesivt ryckas ifrån och BHK tog sin 6e raka seger och har sen mitten av januari varit obesegrade! 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BHK, 30/03 08:59 
BHK, 28/03 08:25 
BHK, 24/03 12:57 
BHK, 23/03 21:35 
BHK, 17/03 12:41 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer