SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
Dam

Välkomna till Borlänge HK - damer A

Vi spelar i Div 1 Norra 21/22.

 

Få tillgång till alla våra matcher som livesänds på Solidsport under säsongen och samtidigt är du med och stöttar vårt lag ekonomiskt. Som månadssupporter får du tillgång till både hemma och bortamatcherna.

Du kan när helst du vill avsluta ditt medlemskap, tryck på länken för info.

https://solidsport.com/borlangehk-damer

 

 

Följ oss även på instagram - @bhkdamlag

 

Är du intresserad av att spela handboll? Satsa i ett a-lag eller utecklas i ett u-lag?

Hör av er på kansli@borlangehandboll.w.se eller smsa/ring Therese 0737175522. 

Varmt välkomna! 

 

Maja Eriksson förlänger!
2022-08-04 10:55
Maja Eriksson har valt att förlänga 1 år

Vi startar upp hösten med en fantastisk nyhet, Maja Eriksson förlänger ytterligare 1 år.


Therese Löfgren om Maja; Maja är och har  alltid varit en stor pjäs i försvarsspelet vart hon än spelat och vi är jätteglada att hon valt att förlänga ett år till. En pusselbit vi väntat på och det är en trygg spelare som sprider träningsvilja och entusiasm. En energiknippe som kommer fortsätta bidra med sin rutin och handbollskunskaper både på och utanför plan.

Tindra Hedlöf förlänger!
2022-07-06 12:00
Tindra förlänger!!

Lagbygget tar inte paus under sommaren, utan ytterligare 1 förlängning är klar - Tindra Hedlöf stannar kvar i BHK minst 1 år till!


Therese Löfgren om Tindra
; En riktigt bra spelfördelare som fick ett stort ansvar i anfallsspelet föregående säsong och axlade det fantastiskt. Spelsinne att kunna maxa passningar och avlossa sitt tunga skott! Efter jul kändes det som Tindra blev mer bekväm i sin roll och verkligen pikade rakt upp. Jättekul att hon skrivit på ytterligare 1 år och vill fortsätta utvecklas med oss!

Christina Ocean förlänger!
2022-07-04 12:00
Christina Ocean förlänger 1 år!

Christina om sin förlängning;

Vi är ett härligt gäng som redan bevisat att vi har alla ingredienser för att befästa våran position i div 1 och jobba vidare mot målet om Allsvenskan, och det är en resa jag vill vara med på. Nu är jag redo att sätta mig nya mål och jobba vidare för att utvecklas i en säsong och serie som utlovar tuffa och viktiga matcher varje vecka! Vi ses i Maserhallen till hösten!

 

Therese Löfgren om Christina; 

Vi är jätteglada att Christina har valt att förlänga 1 år till med oss, en rutinerad målvakt med ett stort lugn och rätta kunskaperna att kunna studera och läsa in motståndarna. Efter en bra föregående säsong känns det jättebra att Christina är med och vill utvecklas även denna säsong. 

Veronica Rönngren förlänger!
2022-06-29 11:44
Veronica Rönngren är klar för 1 år till i BHK-tröjan
Ytterliggare en förlängning är klar och ingen mindre än Veronica Rönngren senast från Ludvika har nu skrivit på för 1 år till i BHK. 
 
Therese Löfgren om Veronica Rönngren 
Riktigt kul att Verra skrivit på ytterliggare 1 år med oss! En otrolig blick för spelet, placeringssäker med stora ambitioner och tillför mycket med sin vinnarskalle. En skada som satte stopp förra säsongen under en period men som inte hindrande träningsformen pika uppåt. Jag vet att vi kommer ha en 100% Veronica redo för revansch och visa vart skåpet ska stå! 
 
Tuwa tar klivet till damlaget!
2022-06-25 12:00
Tuwa Hansson Wik tar klivet upp i damlaget

Tuwa Hansson Wik är ingen ny bekantskap för BHKare, men en ny bekantskap i damlaget. Tuwa är född 05, en BHK-fostrad handbollstalang som varit iväg på ett antal riksläger under sina ungdomsår som nu tar klivet upp i a-truppen. 

 

Therese Löfgren om Tuwa; 

En av många duktigt 05or vi har i BHK som under försäsongen har tagit stora kliv i sitt tränande både handbollsmässigt och fysiskt. Full närvaro under försäsongen säger mycket. Stor vilja att bli bättre hela tiden, anpassar sig och peppar på lagkamraterna. Inte det lättaste som första årets senior att ta en roll direkt men det visar Tuwa inga problem alls med! Med hennes målfarlighet och vilja kommer hon passa utmärkt i damlaget och bidra med mycket. 

Ska bli jättespännande att följa hennes handbollsresa här med oss och nog för att det finns mycket handboll i Tuwa så tror jag absolut det finns ännu mer man kan hämta! 

 

 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer