SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll

Bli medlem i Borlänge Handbollklubb
BLI MEDLEM
Varmt Välkommen till Borlänge HK
Damerna vann sista matchen mot Hammarby med 27-17 och är därmed seriesegrare och spelar i divison 1 2021/2022

Vill du vara med i en klubb som anser att fysisk aktivitet inte bara ska vara prestation utan även att ha roligt och att må bra . Vill du att tränare/ledare är engagerade och inspirerande, då är Borlänge HK klubben för dig.

 

Som förälder är du också viktig och vi vill att även du ska trivas i vår klubb. Våra barn mår bra av att vi föräldrar visar vårt stöd genom att uppmuntra och visa intresse för ditt barn och laget. Att vi uppmuntrar till rent spel när våra barn spelar matcher mot andra lag och är positiva glada föräldrar som hejar fram laget och applåderar motståndarna. Det är viktigt att visa att vi respekterar andra lag och att vi har roligt när det är match. 

USM
2022-01-22 19:27

I brist på seniormatcher denna helg så kan ni ta er till Maserhallen imorgon söndag för att titta på föreningens pojkar 14 lag 1 som spelar steg3 A mot Brännan och Hammarö.

 

11:00 BHK- Brännan

14:00 IFK Hammarö- Brännan

16:45 BHK-IFK Hammarö

Varmt välkomna

Dam
Fuck Cancer
2022-01-18 09:36, Dam

Under helgen kom ett väldigt sorgligt besked, att finaste Caroline har somnat in

För många av oss har hon varit en otrolig lagkamrat och vän

Vi vill skänka all kärlek och värme till Carolines nära och kära 

 

Imorgon onsdag spelar damerna hemmamatch i Maserhallen och vill hedra Caroline med en tyst minut och kommer att skänka alla intäkter från matchen till Carolines insamling (länk längre ner)

Gå in på denna länk och bidra, stort som litet bidrag - allt är lika viktigt! 

 

https://se.betternow.org/fundraisers/fuck-cancer-caroline-fights-cancer?fbclid=IwAR0EeBvFgTamI93OLynCF2jkxYJxVK_cjfO4fxtvsGfqiziZzKE0Z7MPiZQ

 

 

 

Massa kramar från oss

God Jul & Gott Nytt År
2021-12-23 07:37
Borlänge Handbollsklubb önskar er alla en God Jul & Gott Nytt År
 
Toppmatch
2021-12-16 09:37

Nu på söndag kl 15:00 är det sista chansen för i år att se seniorerna in action!

och det är inte vilken match som helst utan det är ettan mot tvåan i serien. Obesegrade Hallstahammar gästar Maserhallen och herrarna kommer behöva ert stöd från läktaren så ta med alla ni känner och kom förbi.

A-Herr
Referat: Borlänge HK Herrar - HK eRPing
Vinst mot HK eRPing
2021-12-11 19:47, A-Herr
Spanska ligan och kommunalt arbete

Ännu en match avklarad och det blev en till seger. Efter att Borlänge kommun glömt att ploga fotbollsplanen så löste laget det själva så spanska ligan kunde genomföras. Oklart vilka som vann men det utdelades några härliga smällar. Sedan var de dags för match inomhus - kändes ändå skönt att värma fötterna. 

Tränare Andreas Lundgren kommenterar matchen i vanlig ordning:


"Hemmamatch I Maserhallen en lördag är alltid trevligt. Framförallt när motståndarna HK Erping ligger 2a i serien 2 poäng före oss dukas det upp till en intressant drabbning. I vanlig ordning har vi scoutat våra kombattanter och under veckan förberett oss på det som väntar. Försvarsspelet är nyckeln och ett snabbt, ungt tekniskt spel var vår utmaning för dagen. Bakåt visar vi att vi inte släpper fokus och håller en genomgående stark energi. Med flera lika unga spelare bakåt, främst i form av Elias Johansson och debutanten William Wickman som vardera får en extra stjärna, möter vi energi med energi och laget bjuder på väldigt uppoffrande spel. Fredrik Bergqvist stänger igen med allt som går, inklusive ansiktet.


Killarna krigar för varandra och framåt produceras det allt fler kollektiva mål Över hela banan. Trygghet och förtroende får högsta poäng i vår grupp, vilket stärker vår känsla inför framtiden. 7e segern är ett faktum och nu ligger vi på andra plats och vad passar bättre än att redan nästa helg utmana obesegrade serieettan Hallstahammar om tronen. Vi spelar och uppträder som ett lag över hela banan, och vår fantastiska hemmapublik hjälper oss med extra energi, som vi hoppas blir ännu starkare kommande helg! #lagseger #dalakrigare #dalastål #framåtborlängehk"

 


Notera att det är herrarnas sista hemmamatch på ett bra tag, nästa som följer är i slutet av januari så passa på att ta chansen att se herrarna möta obesegrade Real Hallstahammar. Fantastiskt bra stöd de senaste två matcherna har det varit, bättre än handbollsligan. Så stort tack från oss i laget. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
U-Dam/Junior, 27/01 10:15 
P05, 26/01 15:23 
P05, 26/01 15:14 
U-Herr/Junior, 24/01 23:37 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer