SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll

Bli medlem i Borlänge Handbollklubb
Bli medlem
Varmt Välkommen till Borlänge HK
Herrarna vann matchen mot Västervik med 36-25 och är därmed seriesegrare och spelar i division 1 2023/24

Vill du vara med i en klubb som anser att fysisk aktivitet inte bara ska vara prestation utan även att ha roligt och att må bra . Vill du att tränare/ledare är engagerade och inspirerande, då är Borlänge HK klubben för dig.

 

Som förälder är du också viktig och vi vill att även du ska trivas i vår klubb. Våra barn mår bra av att vi föräldrar visar vårt stöd genom att uppmuntra och visa intresse för ditt barn och laget. Att vi uppmuntrar till rent spel när våra barn spelar matcher mot andra lag och är positiva glada föräldrar som hejar fram laget och applåderar motståndarna. Det är viktigt att visa att vi respekterar andra lag och att vi har roligt när det är match. 

Nya ledare
2023-05-26 11:56

Föreningen har gjort klart med nya ledare för kommande säsong

!

Vi hälsar Malin Ericsson från Ludvika välkommen! Hon kommer att vara huvudansvarig för föreningens akademiverksamhet för flickor födda 07/08. 

 

Vi hälsar också Mats Martinsson välkommen (tillbaka)! Mats har tidigare figurerat i föreningen som bland annat tränare för föreningens damlag. Nästa säsong är han huvudansvarig för damernas U-lag div2. 

 

Vi är väldigt glada att ha kunnat knyta till oss dessa två ledare till BHK!

🏐❤️🏐

Ny styrelse
2023-05-22 19:51
Martina, Magnus, Peter, Ulf, Roger, Jessica & Samel

Idag har föreningen genomfört sitt årsmöte och vid detta möte så lämnade Bengt Svanberg över ordförandeklubban till Ulf Månsson. Vi tackar ödmjukast till Bengts fina arbete i föreningen och hälsar Ulf varmt välkommen tillbaka till föreningen. En närmare presentation av Ulf kommer under veckan. 
Övriga i styrelsen är Martina Karlsson (ny) Magnus Landström (omval) Peter Boström (ny) Ulf Månsson (ny) Roger Hübbert (omval) Jessica Stomberg (omval) och Samel Burzic (ny)
Vi sänder ett stort tack till Anders Hedberg & Tomas Johansson som nu väljer att lämna styrelseuppdraget.
🏐❤️🏐

Dam
Nyförvärv
2023-05-17 12:31, Dam

Vi kan idag stolt presentera nästa nyförvärv till damernas trupp, nämligen Ebba Edlund. Ebba är målvakt och kommer senast från spel i Örebro SK.

Ebbas främsta styrka har hon i sina säkra kontringspassningar vilket kommer passa damlaget perfekt med sina kvicka spelare. Utöver det är Ebba en mycket explosiv målvakt och i spel försöker hon hela tiden hålla god kommunikation med försvaret för att stärka samarbetet. 

Ebba beskriver sig själv som en god lagkamrat som bidrar med en positiv stämning, glädje och pepp! 

Vi är superglada att Ebba vill fortsätta utvecklas som handbollsspelare hos oss och hälsar henne varmt välkommen till BHK!
🏐❤️🏐

Svenska Cupen
2023-05-11 09:23

På söndag kl 14:00 vill damerna ha ert stöd från läktaren då dom möter RP från Linköping i match 2 i Svenska Cupen. Damerna vann den första matchen med 33-30, vinst eller förlust med 2 gör att man är klar för gruppspelet i cupen. Där kommer man i så fall att ställas mot minst ett lag från SHE!
Varmt välkomna
🏐❤️🏐

Rikslägeruttagning
2023-05-10 20:57
Björn & Elliot

Vi sänder ett stort grattis och ett ännu större lycka till, till Björn Bransell och Elliot Axelsson som blivit uttagna till Riksläger 2 som går av stapeln i Nyköping 15-18/6. Riksläger är som ni vet ett första steg mot ett blivande svenskt landslag för pojkar födda 2006/07.
🏐❤️🏐
      🇸🇪

Bli medlem
Nyheter från våra lag
Dam, 17/05 12:31 
Dam, 29/04 14:13 
Dam, 27/04 15:11 
Dam, 12/04 13:38 
U-Herr/Junior, 12/04 12:13 
Dam, 04/04 12:20 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer