SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll

Bli medlem i Borlänge Handbollklubb
Bli medlem
Varmt Välkommen till Borlänge HK
Damerna vann sista matchen mot Hammarby med 27-17 och är därmed seriesegrare och spelar i divison 1 2021/2022

Vill du vara med i en klubb som anser att fysisk aktivitet inte bara ska vara prestation utan även att ha roligt och att må bra . Vill du att tränare/ledare är engagerade och inspirerande, då är Borlänge HK klubben för dig.

 

Som förälder är du också viktig och vi vill att även du ska trivas i vår klubb. Våra barn mår bra av att vi föräldrar visar vårt stöd genom att uppmuntra och visa intresse för ditt barn och laget. Att vi uppmuntrar till rent spel när våra barn spelar matcher mot andra lag och är positiva glada föräldrar som hejar fram laget och applåderar motståndarna. Det är viktigt att visa att vi respekterar andra lag och att vi har roligt när det är match. 

2022-07-06 07:00

Borlänge Handbollklubb skickar ett stort grattis till damernas Maja Svanberg som idag blev uttagen till Svenska Beachhandbollslandslaget! Det är några träningsdagarna som avslutas med landskamp mot Norge, detta är ett förberedande läger inför kommande EM 2024.

https://www.handbollslandslaget.se/beach/beachhandbollslandslaget-for-damer-samlas-i-trollhattan/
🏐❤️🏐
🇸🇪🇸🇪

Information inför handbollssäsongen 2022/2023
2022-06-30

Med några månader kvar innan handbollssäsongen kör igång för fullt, passar vi på att informera om lite nyheter. Först tittar vi tillbaka på det gångna året som ur många perspektiv blev ett väldigt bra år. Båda våra representationslag presterade bra där herrlaget tog sig till kval för division ett, ett kval som blev jämt men där Uppsala till slut gick ut som segrande lag. Vårt damlag gjorde sin första säsong i division ett och efter en poängmässigt bra grundsäsong hamnade man ändå i negativt kval. Men i kvalet var det inget snack om saken där damerna gick obesegrade och säkrade fortsatt spel i handbollens tredje högsta serie. Glädjande nog har ledarstaberna för både herrar och damer skrivit på för kommande säsong!

Ny säsong SportAdmin
2022-06-11 20:38

Hej

Påminner om att vi nu gått in i ny säsong från och med 1 maj. Säsong 22/23

 

Nu kör vi!

/Styrelsen

 

Styrelsen 2022-23
2022-06-02 22:22
Tomas Johansson, Bengt Svanberg (Ordförande) Anders Hedberg Jessica Lindgren Stomberg, Magnus Landström & Roger Hübbert (ny för denna säsong)
 
2022-05-24 21:17
H-M, Bengt & Kecke

Under dagen har dessa tre herrar träffats nere på föreningens kansli. I mitten klubbens ordförande Bengt Svanberg och till vänster Hans-Martin Isberg som nu väljer att lämna över stafettpinnen till Erik Andersson som blir ny ungdomsansvarig i föreningen. Föreningen vill tacka H-m för sina insatser som ungdomsansvarig och välkomnar istället Erik! Hans-Martin kommer fortfarande vara aktiv i föreningen men inte i samma utsträckning!

Erik om sin nya roll
Det ska bli väldigt roligt och en inspirerande utmaning att jobba med ungdomssidan så att fler barn får möjlighet att upptäcka sporten handboll!

Något som också ska bli roligt är att tillsammans med alla er ledare i föreningen skapa en utvecklande miljö för våra barn/ungdomar!

Lyckas vi med ovanstående så är vi en god bit påväg! Vem vill inte ha våra representationslag högt upp i seriesystemen!?😀

Ser fram emot att träffa alla BHKare till hösten igen!

🏐❤️🏐

Bli medlem
Nyheter från våra lag
F07/F08, 10/08 21:27 
F07/F08, 04/08 19:18 
F07/F08, 04/08 19:08 
Dam, 04/08 10:55 
Dam, 06/07 12:00 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer