SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll

Bli medlem i Borlänge Handbollklubb
Bli medlem
Varmt Välkommen till Borlänge HK
Damerna vann sista matchen mot Hammarby med 27-17 och är därmed seriesegrare och spelar i divison 1 2021/2022

Vill du vara med i en klubb som anser att fysisk aktivitet inte bara ska vara prestation utan även att ha roligt och att må bra . Vill du att tränare/ledare är engagerade och inspirerande, då är Borlänge HK klubben för dig.

 

Som förälder är du också viktig och vi vill att även du ska trivas i vår klubb. Våra barn mår bra av att vi föräldrar visar vårt stöd genom att uppmuntra och visa intresse för ditt barn och laget. Att vi uppmuntrar till rent spel när våra barn spelar matcher mot andra lag och är positiva glada föräldrar som hejar fram laget och applåderar motståndarna. Det är viktigt att visa att vi respekterar andra lag och att vi har roligt när det är match. 

Information inför handbollssäsongen 2022/2023
2022-06-30

Med några månader kvar innan handbollssäsongen kör igång för fullt, passar vi på att informera om lite nyheter. Först tittar vi tillbaka på det gångna året som ur många perspektiv blev ett väldigt bra år. Båda våra representationslag presterade bra där herrlaget tog sig till kval för division ett, ett kval som blev jämt men där Uppsala till slut gick ut som segrande lag. Vårt damlag gjorde sin första säsong i division ett och efter en poängmässigt bra grundsäsong hamnade man ändå i negativt kval. Men i kvalet var det inget snack om saken där damerna gick obesegrade och säkrade fortsatt spel i handbollens tredje högsta serie. Glädjande nog har ledarstaberna för både herrar och damer skrivit på för kommande säsong!

Ny säsong SportAdmin
2022-06-11 20:38

Hej

Påminner om att vi nu gått in i ny säsong från och med 1 maj. Säsong 22/23

 

Nu kör vi!

/Styrelsen

 

Styrelsen 2022-23
2022-06-02 22:22
Tomas Johansson, Bengt Svanberg (Ordförande) Anders Hedberg Jessica Lindgren Stomberg, Magnus Landström & Roger Hübbert (ny för denna säsong)
 
2022-05-24 21:17
H-M, Bengt & Kecke

Under dagen har dessa tre herrar träffats nere på föreningens kansli. I mitten klubbens ordförande Bengt Svanberg och till vänster Hans-Martin Isberg som nu väljer att lämna över stafettpinnen till Erik Andersson som blir ny ungdomsansvarig i föreningen. Föreningen vill tacka H-m för sina insatser som ungdomsansvarig och välkomnar istället Erik! Hans-Martin kommer fortfarande vara aktiv i föreningen men inte i samma utsträckning!

Erik om sin nya roll
Det ska bli väldigt roligt och en inspirerande utmaning att jobba med ungdomssidan så att fler barn får möjlighet att upptäcka sporten handboll!

Något som också ska bli roligt är att tillsammans med alla er ledare i föreningen skapa en utvecklande miljö för våra barn/ungdomar!

Lyckas vi med ovanstående så är vi en god bit påväg! Vem vill inte ha våra representationslag högt upp i seriesystemen!?😀

Ser fram emot att träffa alla BHKare till hösten igen!

🏐❤️🏐

Koppar Camp
2022-04-26 13:05
Världens genom tiderna bästa spelare!?!

Koppar Camp 8-10 Juli, Lugnet Falun

Med individen i fokus
Den första upplagan av Koppar Camp är här! 
�Vi vill välkomnar Er till en helg av högt fokus och mycket glädje.
�Syftet med att starta Koppar Camp är att träning med fokus på den individuella prestationen är fylld av glädje, eftersom träningen kan genomföras på Din kunskapsnivå.
 
Instruktörer: IVANO BALIC, Fanny Eriksson, Fikret Handan, Admir Imsirovic, Samel Burzic

Välkommen att lära dig ifrån världens bäste genom tiderna
 
Koppar Camp 8-10 Juli, Lugnet Falun
Ledare/tränar-seminarium

Vi välkomnar ledare, tränare och föreningsaktiva till ett fullspäckat och informativt seminarium med temat; 
Framtidens handbollsspelare.
Hur ser den moderna handbollen ut? 
Vad förväntas av en elitspelare? 
Hur förebereder vi våra ungdomar och unga vuxna på bästa sätt? 
Detta och mycket mer diskuteras!

Vill du veta mer?
www.kopparcamp.com

 

Ivano Balic;

För er som av någon anledning inte känner till Ivano Balic så har han utsetts till Världens bästa handbollsspelare 2 gånger, mest värdefulla spelare vid 4 mästerskap i rad samt framröstad till världens bästa genom alla tider i en webbomröstning på IHF:s hemsida. 
Meriter;
Os guld 2004
Os brons 2012
Vm guld 2003
Vm silver 2005, 2009
Em silver 2008, 2010
Em brons 2012
Spansk mästare en gång, kroatisk mästare 4 gånger, kroatisk cupmästare 4 gånger, IHF-Super Globe mästare 2012, cupmästare i Spanien 2013, uttagen i All-star team vid mästerskap 4 gånger, spanska ligans bästa m9:a 3 gånger!
GOAT 🐐

Bli medlem
Nyheter från våra lag
Dam, 20/06 13:00 
Dam, 16/06 12:30 
Dam, 12/06 11:02 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer