SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll

Bli medlem i Borlänge Handbollklubb
BLI MEDLEM
Varmt Välkommen till Borlänge HK
Damerna vann sista matchen mot Hammarby med 27-17 och är därmed seriesegrare och spelar i divison 1 2021/2022

Vill du vara med i en klubb som anser att fysisk aktivitet inte bara ska vara prestation utan även att ha roligt och att må bra . Vill du att tränare/ledare är engagerade och inspirerande, då är Borlänge HK klubben för dig.

 

Som förälder är du också viktig och vi vill att även du ska trivas i vår klubb. Våra barn mår bra av att vi föräldrar visar vårt stöd genom att uppmuntra och visa intresse för ditt barn och laget. Att vi uppmuntrar till rent spel när våra barn spelar matcher mot andra lag och är positiva glada föräldrar som hejar fram laget och applåderar motståndarna. Det är viktigt att visa att vi respekterar andra lag och att vi har roligt när det är match. 

USM
2021-11-26 12:06

Till helgen arrangerar vi steg 2 i Usm för f14 och det är hela 10 lag som gästar Borlänge. Som ni ser enligt nedan så är det ett annat upplägg på Usm för 14-åringar.

Spelschema ser ut som följer;

USM F14 2:03 A
Dam
Christina inför LSK i helgen
2021-11-24 11:02, Dam
Christina Ocean

På lördags gästas vi av nykomlingarna Lidingö i årets div1 Norra som säsongen 19/20 kämpade lika bra som BHK damer men fick nöja sig med en kvalplats uppåt medans BHK tog direktplatsen.

Men Corona kom väldigt snabbt och alla kvalmatcher ställdes in och LSK fick ställa sig in på div2 spel återigen, men inför säsongen 21/22 fick dom besked att dom fått möjligheten att delta i div1 vilket var ett självklart ja. 

 

BHK och LSK har dom senaste säsongerna stångats med varandra väldigt jämt och det blir en slags derbykänsla med dom här mötena. 

Men det tackar vi inte nej till, bra tryck i Maserhallen och en väldigt bra handbollsmatch väntar!

Dam
Alicia Waller är revanschsugen
2021-11-19 08:58, Dam
Alicia Waller

Alicia Waller har spelat handboll i BHK sen barnsben, hon är väl så gott som uppväxt i Maserhallen då hela familjen och mestadels av släkten är involverade i BHK på ett eller annat vis.

 

Hårt jobb och många träningstimmar har Alicia gjort en riktig raket rakt upp i sin form, hon lägger ner väldigt mycket tid och är en otrolig viktig spelare i laget både på och utanför planen. 

 

På söndag åker damerna till Västerås, senast lagen möttes blev det förlust.. Men en revanschsugen Alicia säger såhär, 

 

 

A-Herr
Referat: HK Tyrold - Borlänge HK Herrar
Stopp i Tyresö för herrarna
2021-11-13 14:26, A-Herr

Efter tre raka för herrarna så tog det stopp borta i Tyresö. Herrarnas tränare Andreas Lundgren summerar matchen: 

 

"Efter en tidig avresa 06.30 från Maserhallen inleddes matchstarten 11.30 sömnigt. Tyrold var taggade och på tå från start  vilket leder till ett väldigt tufft underläge i inledningen. Vi kommer till lägen i anfall men missar avsluten och våra motståndare får nya chanser hela tiden vilket de förvaltar väl och sätter sina bollar. Återigen en kraftig uppförsbacke, som mest 8 mål. Vid halvtid har vi ett 5 måls underläge, som i andra halvlek krymper till endast 2 som bäst.


Vi orkar dock inte hela vägen och förlorar med 5 mål. Vi får ta nya tag, 34mål framåt är bra, och trots hela 17mål av Filip Flink, så släpper vi tyvärr 39 bakåt, försvaret kan bara bli bättre. Minskad stress och bättre inledning på våra matcher kommer förändra matchbilden. Vi tar fighten och nya tag till veckan."

 

 

Nästa match är hemma mot Lindesbergs B-lag hemma i maserhallen på lördag den 20e 14.00. Vi önskar er varmt välkomna och önskar alla ungdomslag lycka till i helgen. 

Dam
Referat: Borlänge HK Damer                                  - Alfta GIF Handboll Damer                          
Fredagsfest i Maserhallen
2021-11-12 23:02, Dam

Damerna välkomnade tabelljumbon Alfta till Maserhallen på fredagskvällen.

Två lag som var oerhört taggade för att ta 2 poäng och det visste man att man måste gå fullt ut i 60 min för vinst.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
A-Herr, 25/11 18:36 
F12, 22/11 12:13 
U-Dam/Junior, 22/11 08:42 
U-Dam/Junior, 22/11 08:36 
Dam, 21/11 20:34 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer