SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
F12

Hej. Vill du prova på att spela handboll så är du välkommen till oss. Vi tränar tisdagar och torsdagar i Jaxhallen mellan 17:45 och 19. Kontakta någon av ledarna. Hoppas vi ses! 

Match onsdag 24/11!
2021-11-22 12:13

 

Hej!

 

Den här veckan kommer att se lite annorlunda ut när det gäller träning. Imorgon tisdag är det träning som vanligt och sen kommer vi att köra match på onsdag klockan 17-19, och kommer då att spela mot Borlänge P13/F13 som vi gjorde förut en onsdag. Träningen på torsdag blir därför inställd, så denna vecka kör vi alltså tisdag och onsdag istället. Matcherna på onsdag spelas i Jaxhallen och vi samlas klockan 16:45!

 

Igår var det ju miniliga i Ludvika och tjejerna var så duktiga och kämpade på riktigt bra, det är så roligt att se!

 

Mvh Sara, Ulf & Marcus

Miniliga Ludvika 21/11
2021-11-19 21:31


Hej! 

Snart är det dags för ännu en miniliga, denna gång i Ludvika och det ska bli så kul, vi är laddade! Vi har fått spelschemat och sett att ett av våra lag har match redan 11:40, så det vore bra om alla som har möjlighet att komma tidigare kommer till 11:15 och inte 11:30 som det står i kallelsen, så hinner vi prata ihop oss lite grann! 

Ha en fin helg så ses vi på söndag.

Mvh Tränarna!

Uppsökande tränar- och spelarutveckling
2021-11-16 14:38
Under vecka 47-49 kommer Hans-Martin Isberg att besöka en träning för F12.


Ett jättebra tillfälle för ert lag och era tränare att få inspiration och feedback från en av våra mest handbollskunniga tränare i föreningen. H-M är pedagogisk, lyhörd, engagerad och väldigt lätt att lyssna på. 

 

Vecka och tid skickas ut separat till respektive lags tränare.

Styrelsen

Information
2021-11-03 12:29
Klicka för att förstora.

Hej. På söndag så är det dags för årets första miniliga och den går av stapeln i Bergahallen, Smedjebacken. Vi har tre lag anmälda och det kommer bli mycket spel. Vi samlas 9:50 på läktaren i hallen. Vi tar med matchtröjor och ni tar med märkt vattenflaska, shorts (gärna röda), inneskor och matsäck. Barken kommer ha försäljning där lättare mat som korv och toast kommer säljas.

 

Den 13 november så kommer det spelas SM för Flickor och Pojkar 18år i Borlänge vilket medför lite ändringar för oss.

  • Vi kommer bara ha tillgång till Maserhallen fram till kl 12:45 vilket gör att vi kommer spela på tre planer i stället för två så vi hinner.
  • Vi kommer inte vara maskotar då damernas match är flyttad till kvällen innan och vi tyckte att det blir för sent för tjejerna. Vi får ta en match senare under säsongen.

Vi har lagt in en liten film från gårdagens halloweenträning i Bildgalleriet. Vi körde indiansmyg vilket de tyckte var superskoj. Vi avslutade med matcher och lite godisregn. 

 

Ikväll så spelar vi matcher mot F13 och P13 mellan 17-19 (samling 16:45). Ta gärna med något att äta till tjejerna så de orkar hålla ångan uppe. Vi tar med matchtröjor. Om man är lite osäker om man vill vara med så får man så klart komma och vara med och titta och vara en del i gänget! 

 

På torsdag så kör vi vanlig träning för de som vill.

//Tränarna

Halloweenträning!
2021-10-26 19:35


Hej alla föräldrar och barn! 

Tisdagen den 2/11 tänkte vi köra halloweentema på träningen. Då är det fritt fram för tjejerna att klä ut sig om de vill! 

Det finns en Facebookgrupp för föräldrar och oss tränare där det skrivs ut diverse information om kommande miniligor och annat. Om ni har Facebook och inte redan är med så kan ni gärna gå med nu. Gruppen heter "BHK F-12". 

Mvh Ulf, Sara och Marcus 

 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer