Samling:14:00, Maserhallen
Vinst mot Örebro SK HK
2022-03-13 20:39
Herrarna vann mot ÖSK.

Det blev en härlig vinst mot Örebro på hemmaplan. Stort tack för de fantastiska publikstödet. Hur fantastiskt som helst. Tränare Andreas Lundgren summerar matchen:

"Säsongens sista hemmamatch mot serietvåan Örebro ger förutsättningar för en tät match.
Maserhallen bjuder upp till en stämningsfull inramning och med Säsongens högsta publiksiffra fick vi en extra spelare på läktaren.
Örebro inleder starkt och tar ledningen i matchen, vi håller jämnt avstånd och går till halvtidsvilan med 12-14.

De prickar mål lite oftare, vi har stolpe ut och Kalle Granlöf i Örebro målet står för några fina räddningar.
I halvlek justerar vi vårat spel och börjar nypa fler bollar bakåt,  samtidigt som vi då får några enkla kontringsmål kryper vi sakta ikapp och förbi.
Vi kämpar för varje boll, reparerar våra egna och lagkamraters missar med fin moral.

Vid 39minuter spelade ligger vi under med 4mål och då börjar vår upphämtning. Vid 49 spelade minuter leder vi med 2mål. En mycket stark period.
Sen byter vi mål och med 23sekunder kvar att spela drabbas vi av utvisning och straff. 29-29 en kort på banan med 19sekunder kvar att spela kliver vi återigen fram och sista sekunden fastställer vi slutresultatet 30-29.

Lagkänslan är stark och vi har härlig attityd matchen igenom med fokus på uppgiften. En skön seger för hela laget! Nu har vi en normal träningsvecka och avslutar serien borta på söndag mot Huddinge.
Kvalet är redan klart, sen avgörs det om vi blir 2a eller 3a till kommande helg! Vi vill särskilt tacka publiken och framförallt vår hejarklack som starkt bidrog till dagens seger! #framåtborlängehk #dalakrigare"