SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Borlänge HK Herrar
32 - 20
HK GP
Borlänge HK Herrar32 - 20HK GP

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 januari, 17:00
Plats:Maserhallen
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:15:30, Maserhallen
Vinst mot HK GP
2022-01-29 21:12
Spanska slaskligan

Herrarna spelade spanska ligan i slask denna gång. Inget stoppar spanska ligan. Elias gjorde några solomål och Natanel skrek vid sina dunderbaljor så utveckling sker även där.  Ola visar att han är stekhet och redo för att PSG ringer efter 4-5 snygga mål. 

Men så till handbollen då, i vanlig ordning summerar Andreas Lundgren matchen: 

Säsongens bästa hittills! Seger 32-20 talar ett tydligt språk.I paritet med vädret stod vi för en islossning på planen. 

Match nummer 14 avklarades hemma i maserhallen mot ett på papperet väldigt starkt farmarlag till Handbollsligans Guif, HK GP. Dagen till ära hade våra motståndare tagit med flertalet spelare med meriter från handbollssligan, inte minst isländska målvakten Daniel FREYER ANDRESSON (som kommande säsong hamnar i danska högsta ligan), och med det upplägget torde det bli en tuff drabbning.
(Ni som följer Handbolls EM vet att det kan gå fort i handboll, och inget avgörs på förhand.) Vi har arbetat med försvaret den senaste tiden vilket gett bra utdelning. Så upp till bevis.


Vårat lag börjar tighta till sig ordentligt, och med alla bitar på plats kommer resultatet. Ordentligt dessutom! 

Vi stänger igen försvaret och släpper inget gratis. Varje spelare gör sitt absolut yttersta när tillfälle ges och vi tar kommandot redan från start.


Samuel Dahlin strålar spelglädje och stänker in de första 3 målen, och har adrenalinet påslaget matchen igenom.
Robin Fogel gör en comeback efter en längre uppehåll från handbollen och debuterar i målet med bravur, -försvaret krigar på högsta nivå och tillsammans med Robin tar det modet ur motståndarna, och Robin får välförtjänt matchens lirare. En helt ok comeback. 

Mål producerar vi framåt vanan trogen, efter ett målvaktsbyte i Guif till tidigare nämnd islänning plockade GP 3 bollar. Men, efter justeringar nötte vi hål även där. Jag 

Vanan trogen kliver Filip Flink fram, gör ett hästjobb bakåt, och är samtidigt tillräckligt stark för att stänka in hela 12 mål framåt! 


En dag som denna är det extra kul att få vara en del av en sån här grupp. Alla bidrar på bästa sätt, och ger allt, kul när det stämmer på alla fronter 👍Ytterligare en lagseger är ett faktum! #handboll #kampsport #lagsport #framåtborlängehk #dalakrigare #dalastål

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
Tis 19/3 19:00
28 - 27
Sön 10/3 16:00
37 - 29
Sön 3/3 13:00
27 - 35
Lör 24/2 16:00
43 - 27
Ons 21/2 19:30
30 - 25
Lör 17/2 16:15
34 - 26
 
 
Våra sponsorer