Trist förlust
2022-01-28 08:23
Alicia Waller matchens interna "Kurt"

Veckomatch mot tabelltvåan IFK Örebro sent på onsdagskvällen..

Efter en lyckad start och riktigt bra första 20 minuter fastnar det och målen rinner iväg i andra halvlek..

Första 20-25 eller egentligen hela första halvlek är någonting vi ska ta med oss, säger tränaren Therese Löfgren.

Vi börjar bra och får till det så vi vill ha det, vi får till vårat 5-1 med en ettrig Maja Svanberg och tar bort deras storskytt egentligen hela matchen.. Men försvarsspelet är inte problemet, det är anfallsspelet - vi blir för mycket stillastående och ingen vågar riktigt ta ansvar.

Vi gör 1 mål sista 12-13 minutrarna av första halvlek efter jag tagit timeout efter 16 minuter. Det blev fördel till Örebro så dom hann snacka ihop sig och vinner den kvarten, det är nånting som grämer mig men återigen är vi liten trupp med skador och sjukdomar som gör vi måste ta vara på den vilan vi får..

Vi glömmer helt enkelt andra halvlek och tar med oss första och slipar på dom viktigaste detaljerna - kommande veckor är bra och viktiga matcher.

Tack också till Emelie Löfgren som inte spelat match på 1,5 år som kunde följa med och avlasta när vi är så få.