SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Borlänge HK Herrar
31 - 24
VästeråsIrsta HK
Borlänge HK Herrar31 - 24VästeråsIrsta HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 26 oktober, 19:30
Plats:Maserhallen
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:17:30
Vinst mot VästeråsIrsta
2022-10-26 21:50
Foto: Eva Andersson

Andreas Lundgren summerar matchen:

Onsdag och hemmamatch I Maserhallen ger möjlighet till en härlig stämning och underhållande handboll. Med en ytterligare fin laginsats där vi kompenserar för varandras brister och ger utrymme för fina prestationer över hela banan blir vi svårslagna. Västerås ställde upp med en bred trupp och förstärkningar från A-laget som huserar i allsvenskan mötte vi bra motstånd. 
Inledningsvis var det målsnålt på grund båda lagens målvakter och försvar.


Försvarsaktiken fungerade bra i 60minuter med hjälp av våra 1or och med storspelande Axel Anagrius i mål gjorde vi uppgiften tuff för Västerås. Anfallsmässigt lyfte Filip Flink skyttet ordentligt och pangade in bollen. Gustav Westberg spelade återigen jämnt åt båda håll likaså Samuel Dahlin och Ludvig Hejde. 
Atmosfären på planen lyftes av vår klack BHK Oilers ytterligare. 

Desto längre spelet pågår vinner vi fler bollar och knaprar sakta men säkert ifrån med metodiskt anfallsspel.Säsongens finaste match noteras, och lagets insats får ett extra plus. 5 segrar på 5 försök är klart godkänt.


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer