Inte helt enkelt att ta kort på 3 matcher samtidigt så det blev inte så många bilder och de är blandade mellan era 2 semifinalmatcher.

Kram Mia

Referat: LIF Lindesberg P07 - Borlänge HK
Linde borta
2023-10-25 13:24

Söndag förmiddag spenderades i bilen ner till Lindesberg och känslan är att vi satt kvar i bilarna när domaren blåste igång matchen! En som inte satt i bilen var Lindes målvakt som med hjälp av hammare och spik fullständigt bommande igen hemmamålet och kunde därmed leda sitt lag till en 10-4 ledning halvvägs in i halvleken. Vi skapar många bra lägen men tyvärr får vi inte in bollen i mål. När andra halvlek startar så har vi äntligen kommit ur bilarna och kan göra 5-0 på de första 6 minuterna och matchen står 17-16 till Linde. En lyckosam time out från hemmalaget gör att dom återigen kan ta greppet om matchen och kan med dryga 8 min kvar ta en 6-målsledning. Men bortalaget ger sig inte och med mindre än minuten kvar att spela så är man bara ett mål bakom, tyvärr avgör Linde i sista sekunden fram till en tvåmålsseger.

Vi behöver komma upp i nivå om vi ska vinna sådana här matcher och det går inte att att bränna så mycket som vi gör. Hem och gnugga bara!!

Referat: Borlänge HK - VästeråsIrsta HF
Västerås
2023-10-25 13:16

Ny seriematch, nu mot våra kompisar från Västerås. Men så mycket till kompisanda visade inte hemmalaget upp från start, vi får en otroligt fin träff i fv och målvaktsspelet och har redan efter 7 minuter en 6-1 ledning som till paus hade utökats till 16-8. Andra halvlek kontrolleras av hemmalaget och man sakta glida ifrån och till slut vinna med 11 bollar. Alla utespelare hamnar i målprotokollet som Noah toppar på 7 kassar.