SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Uppsala HK Herrar A
36 - 32
Borlänge HK Herrar
Uppsala HK Herrar A36 - 32Borlänge HK Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 april, 17:00
Plats:Fyrishov B
Serie:Kval till H1 semioff 2   Tabell >>
Samling:13:00, Maserhallen
Aktivitetsinfo: Ta med era nytvättade matchställ!
Trupp:#1 Fredrik Bergqvist
#2 Robert Hackzell
#3 Erik Pedersen
#5 Filip Flink
#9 Benjamin Stilling Hansen
#10 Malte Svärd
#11 Hampus Högberg
#12 Christoffer Örnberg
#14 Eric Sjöberg
#18 Samuel Dahlin
#19 Douglas Andersson
#21 Natanael Eriksson
#23 Linus Wass Legneroth
#32 Erik Dylin
#35 Robin Fogel
Elias Johansson
Förlust mot Uppsala HK
2022-04-02 16:35

Tränare Andreas Lundgren summerar matchen:

 

Kvalmatch nr 2 Uppsala HK-Borlänge HK. Förlust 36-32.
Som vanligt i handboll gäller inte gamla meriter och inget kan tas ut i förskott. Vi åker och gästar Uppsala med en hemmaseger i bagaget och förutsättningarna för en seger i returen ska vara god. Men matchen ska spelas, och Uppsala har gjort hemläxan. Vi får inte träff bakåt och hamnar på halvdistans, vilket Uppsala utnyttjar och det ger resultat i deras favör.


Framåt kommer vi till bra lägen och vi byter mål i långa stunder. Mellan minut 11 och 18 drar Uppsala ifrån till 12-6, då tappar vi konceptet, äger boll individuellt för länge(vill för mycket) och missar det stora spelet. Vi har även en hel del tekniska fel som straffar sig med mål bakåt omgående då Uppsala är ett duktigt kontringslag med Hugo Sjölin i spetsen. Och skärpan i våra avslut kan kliva upp en nivå till.
Vi orkar ändå kämpa ikapp igen och vid 37e minuten får vi leda med 22-23.

Dock vill Uppsala mer för dagen och går ut som slutsegrare i andra kvalmatchen med 36-32. Kvalserien avslutas på onsdag i Fyrishov, den matchen blir nu direkt avgörande för vilka som får möta Skuru IK i kval till Div 1 som spelas bäst av 3. Nu hoppas vi på publikens stöd, och alla som har möjlighet tar sig till Uppsala och Fyrishov på onsdag kl 20.00 för att hjälpa oss till seger! #framåtborlängehk #dalakrigare


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer