SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Skogås HK
25 - 29
Borlänge HK Herrar
Skogås HK25 - 29Borlänge HK Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 februari, 14:00
Plats:Östra Gymnasiet
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:08:45, Maserhallen
Aktivitetsinfo: Bussen går 9.00.
Trupp:#1 Fredrik Bergqvist
#2 Robert Hackzell
#3 Erik Pedersen
#5 Filip Flink
#10 Malte Svärd
#11 Hampus Högberg
#12 Christoffer Örnberg
#14 Eric Sjöberg
#18 Samuel Dahlin
#20 Elias Johansson
#21 Natanael Eriksson
#23 Linus Wass Legneroth
#32 Erik Dylin
Vinst mot Skogås HK
2022-02-19 18:20
Filip och Robert vann spanska ligan

Vinst borta mot Skogås, en härlig laginsats där vi gjorde Stockholm till vår hemmaplan. Vi uppdaterar i vanlig ordning som vanligt men såklart de är enklare när man vinner. Elias som blev intervjuad inför matchen gav ett korrekt och bra citat "Jag hade Skogås 9metare i fickan och laget hade show som vanligt tillsammans - sammanhållningen byggs från fotbollsplanen och in i hallen, de borde fler lag lära sig av". 

Över till tränare Andreas Lundgren som kommenterar matchen: 

2 viktiga poäng i bortamötet mot Skogås! 25-29. I kanske den bästa div 2 serie som spelats på flera år börjar det dra ihop sig inför avslutningen. En något haltande serie på grund av flyttade matcher visar ändå att det är en tät och välspelad serie där det plockas poäng på alla håll.

Inför dagens batalj ligger BHK på en 4e plats med 21 poäng och Skogås på 10e plats med 9 poäng, vilket i deras fall innebär kval neråt.

Förra helgen visade Skogås upp stigande form med oavgjort mot ett starkt Lindesberg. 
Upplagt för en tät match, och med förstärkningar på hemmaplan för Skogås. 

Vi inleder i jämn takt och byter mål med varandra, vi gör det lilla extra och med en stark vilja går vi till halvtidsvilan med en 4måls ledning 13-17. 

Andra halvlek inleds med 1 utvisad spelare, vi reder ut stormen och som mest leder vi med 6 mål.


Tillfälligheter gör att vi missar en del avslut som gör att Skogås kan hämta in något och vår frustration skapar en del oro. Dock visar samtliga tåga, lyfter humöret och spelet och genom en gemensam arbetsinsats tar vi en värdefull seger på bortaplan. 2 poäng in på kontot och en placering på kvalplats uppåt i tabellen är resultatet.
Med 5 matcher kvar i serien är vi bra med, skadefria(frånsett skavanker) och fortsättningen ser spännande ut. Vi krigar vidare och justerar vissa områden inför nästa drabbning hemma i maserhallen mot Tumba HK som spelar för överlevnad i div 2.

Innan nästa helg mellanspelar vi borta imorgon söndag 13.30 mot Strands IF(div3) i vår första match i ATG svenska cupen.


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer