SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Borlänge HK Herrar
37 - 28
HK eRPing
Borlänge HK Herrar37 - 28HK eRPing

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 december, 16:00
Plats:Maserhallen
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:14:30, Maserhallen
Trupp:#1 Fredrik Bergqvist
#2 Robert Hackzell
#3 Erik Pedersen
#5 Filip Flink
#7 Emanuel Clarin
#9 Benjamin Stilling Hansen
#10 Malte Svärd
#11 Hampus Högberg
#12 Christoffer Örnberg
#14 Eric Sjöberg
#17 William Wickman
#18 Samuel Dahlin
#20 Elias Johansson
#21 Natanael Eriksson
#23 Linus Wass Legneroth
Vinst mot HK eRPing
2021-12-11 19:47
Spanska ligan och kommunalt arbete

Ännu en match avklarad och det blev en till seger. Efter att Borlänge kommun glömt att ploga fotbollsplanen så löste laget det själva så spanska ligan kunde genomföras. Oklart vilka som vann men det utdelades några härliga smällar. Sedan var de dags för match inomhus - kändes ändå skönt att värma fötterna. 

Tränare Andreas Lundgren kommenterar matchen i vanlig ordning:


"Hemmamatch I Maserhallen en lördag är alltid trevligt. Framförallt när motståndarna HK Erping ligger 2a i serien 2 poäng före oss dukas det upp till en intressant drabbning. I vanlig ordning har vi scoutat våra kombattanter och under veckan förberett oss på det som väntar. Försvarsspelet är nyckeln och ett snabbt, ungt tekniskt spel var vår utmaning för dagen. Bakåt visar vi att vi inte släpper fokus och håller en genomgående stark energi. Med flera lika unga spelare bakåt, främst i form av Elias Johansson och debutanten William Wickman som vardera får en extra stjärna, möter vi energi med energi och laget bjuder på väldigt uppoffrande spel. Fredrik Bergqvist stänger igen med allt som går, inklusive ansiktet.


Killarna krigar för varandra och framåt produceras det allt fler kollektiva mål Över hela banan. Trygghet och förtroende får högsta poäng i vår grupp, vilket stärker vår känsla inför framtiden. 7e segern är ett faktum och nu ligger vi på andra plats och vad passar bättre än att redan nästa helg utmana obesegrade serieettan Hallstahammar om tronen. Vi spelar och uppträder som ett lag över hela banan, och vår fantastiska hemmapublik hjälper oss med extra energi, som vi hoppas blir ännu starkare kommande helg! #lagseger #dalakrigare #dalastål #framåtborlängehk"

 


Notera att det är herrarnas sista hemmamatch på ett bra tag, nästa som följer är i slutet av januari så passa på att ta chansen att se herrarna möta obesegrade Real Hallstahammar. Fantastiskt bra stöd de senaste två matcherna har det varit, bättre än handbollsligan. Så stort tack från oss i laget. 


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer