Samling:15:30, Eskilstuna
Aktivitetsinfo: Avfärd Maserhallen 13.00 för er som åker med Haylab och Gunnar.
Överlägsen seger mot HK GP
2021-11-27 23:19

Herrarna pulversierade Guifs B-lag, så här summera tränare Andreas Lundgren matchen:

"En match till i seriespelet avklarat och fler pusselbitar faller på plats. Vi drar lärdom av våra tillfälliga motgångar och använder kunskapen på ett produktivt sätt. Att redan efter drygt 3,5 minut pressa hemmalaget till deras första timeout säger en del. Vi leder med 5-1 och inleder bra. Fortsättningen ser likadan ut och vid halvtidsvilan Står det 8-18. Andra halvlek fortsätter i samma goda anda, vår plan håller hela vägen och vi visar att vi kan stänga bakåt. Mål har vi gjort även i tidigare matcher, och idag blev siffran 35, där allt fler mål kommer genom osjälviskt förarbete.
Anmärkningsvärt för dagen är det genomgående fina försvaret på ute planen och mellan stolparna.

Ännu en lagseger, med sammantaget få misstag där mycket stämmer och en dag som denna ser det ut som ett väloljat maskineri från stålstaden Borlänge.

Nu siktar vi mot kommande hemmamatch mot HK Eskil.
Välkomna att ta del av glädjen när den är som bäst i maserhallen! -På handbollsplanen!"

Vi fortsätter oljetåget mot HK Eskil nästa helg! Välkomna till hallen!