SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Tumba HK
28 - 36
Borlänge HK Herrar
Tumba HK28 - 36Borlänge HK Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 oktober, 18:30
Plats:Tumba Idrottshus
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:13:00, Maserhallen
Aktivitetsinfo: Ludvika Circle K 13.30
Trupp:#1 Fredrik Bergqvist
#2 Robert Hackzell
#3 Erik Pedersen
#5 Filip Flink
#7 Emanuel Clarin
#8 Dawood Alkuheli
#9 Benjamin Stilling Hansen
#10 Malte Svärd
#11 Hampus Högberg
#12 Christoffer Örnberg
#14 Eric Sjöberg
#18 Samuel Dahlin
#20 Elias Johansson
#21 Natanael Eriksson
#23 Linus Wass Legneroth
Vinst mot Tumba
2021-10-23 23:06
Glada gubbar

Det blev vinst för herrarna på den träligt sena matchtiden 18.30 i Tumba. Herrarna anlände hem till Borlänge runt 01.00 tiden men lika glada för det med 2 poäng i fickan. Coach Andreas Lundgren säger såhär efter dagens vinst:

 

Bortaseger gör alltid hemresan trevlig. I vår process att bygga laget tar vi ytterligare kliv framåt. Den gångna veckans träningar och justeringar gav fin utdelning, och vår gameplan fungerade. Fler delaktiga i varje mål som produceras gör anfallet farligare över hela banan. Bollen släpps allt oftare till rätt spelare i rätt läge. Nämnas extra bör Linus Wass som producerar hela 11mål från linjen. Likaså Erik Pedersen som hade härligt spelhumör och gjorde ännu fler assist än sina 4mål. Hampus Högberg visar idag att han är en stark 2 vägsspelare med väl balanserat spel. Våra 2 målvakter är solida, och tillsammans kanske ett av seriens bästa målvaktspar? 

Dagen till ära ställde Tumba upp med en bred trupp på hemmaplan, men med rätt attityd och fokus kunde vi lösa deras anfall och försvar. 7 utvisningar och 2 gula kort, och en bruten näsa på fighterna Robert Hackzell visar att vi tar fighten. 

Trots kort mantal i i nästan halva matchen producerar vi 36mål framåt, och gör mål över hela banan. Med få spelare på planen finns en del av förklaringen till att vi släpper 28mål bakåt.


Kort och gott producerar vi en lagseger. Viss ringrostighet finns och vi ser fram mot att putsa upp glansen den kommande veckan och hemmamatch i Maserhallen mot Skogås 15.00.

 

Kom gärna dit och hjälp oss från läktarplats som vår "extraspelare"


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer