SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Borlänge HK Herrar
34 - 30
VästeråsIrsta HK
Borlänge HK Herrar34 - 30VästeråsIrsta HK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 oktober, 15:00
Plats:Maserhallen
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:14:00
Vinst mot Västerås hemma - Tumba väntar i helgen
2021-10-18 13:14

I helgen vann herrarna mot VästeråsIrsta i Maserhallen. Tränare Andreas Lundgren summerar matchen och blickar framåt mot kommande match på lördag borta mot Tumba.


"Säsongens tredje match avgjordes på hemmaplan och resulterade i första segern! Laget börjar stegvis hitta lösningar och allt fler pusselbitar börja passa ihop. För varje dag som går ser vi utveckling av truppen. Bit för bit tar vi oss framåt och de individuella skickligheter som finns, får allt mer utrymme i det kollektiva spel som är avgörande i handboll. 


Västerås spelar snabbt, och  en 5 måls ledning i paus kan snabbt rubbas om stressen träder in. Laget samlade ihop sig de resterande 7 minuterna vilket avgjorde matchen och 2 viktiga poäng in på kontot. 

 

Till helgen möter vi Tumba på bortaplan och vi ser fram mot ytterligare en match där vi får fortsätta bygga vår struktur och kollektiv."

 

Matchen på lördag ser ni i vanlig ordning på solidsport. Vi önskar damlaget och alla ungdomslag en bra vecka med träningar och matcher. Tack för ert stöd. 


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer