SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll

Bli medlem i Borlänge Handbollklubb
Bli medlem
Varmt Välkommen till Borlänge HK
Herrarna vann matchen mot Västervik med 36-25 och är därmed seriesegrare och spelar i division 1 2023/24

Vill du vara med i en klubb som anser att fysisk aktivitet inte bara ska vara prestation utan även att ha roligt och att må bra . Vill du att tränare/ledare är engagerade och inspirerande, då är Borlänge HK klubben för dig.

 

Som förälder är du också viktig och vi vill att även du ska trivas i vår klubb. Våra barn mår bra av att vi föräldrar visar vårt stöd genom att uppmuntra och visa intresse för ditt barn och laget. Att vi uppmuntrar till rent spel när våra barn spelar matcher mot andra lag och är positiva glada föräldrar som hejar fram laget och applåderar motståndarna. Det är viktigt att visa att vi respekterar andra lag och att vi har roligt när det är match. 

Inbjudan till årsmötet
2024-04-19 12:35

Måndagen den 13 maj klockan 19.00, i klubblokalen, håller Borlänge Handbollsklubb vårt årsmöte.

 

Här på hemsidan kommer inom kort det att finnas dagordning med mera för att kunna laddas ned.

 
Välkomna!
Nominera till styrelsen
2024-03-28 19:27

Hej alla medlemmar!

Den 13/5 är det dags för föreningens årsmöte och du vet väl att du som medlem har rätt att nominera kandidater till styrelsen.

Detta är rollerna som man kan nominera till:

- Ordförande
- Ledamot
- Suppleant
- Revisor

 

Har du någon som du tror skulle göra ett bra jobb i styrelsen? Gör så här:

1) Hör med personen om den är intresserad.
2) Om ja, meddela någon i valberedningen namn och telefon, alt mail senast 1/4

 

Nedanstående personer har ytterligare ett år kvar på sittförordnande så de behöver inte nomineras igen:

 

Martina Karlsson

Peter Boström

Samel Burzic

 

Dessa personer har valt att avgå och finns inte tillgängliga för omval:

 

Caroline Pettersson

Mattias Nilsson (revisor)

 

Med vänliga hälsningar

Valberedningen

Malin Ljungblom – malin.ljungblom@live.se

Patricia Axelsson – patricia.axelsson80@gmail.com

 

2024-03-28 14:08

Är du född 2018? Känner du någon född 2018? Sprid då denna information!

 

Nästa säsong kommer vi starta upp en ny barngrupp för barn som är födda 2018.

Vi tänker redan nu låta er testa på handboll om det är något för just dig!

Vid fyra tillfällen kommer vi erbjuda gratis rörelseglädje! Kom och testa! Du väljer själv om du vill delta på alla tillfällen eller bara ett!

 

Bjud gärna med en kompis eller flera!

Anmäl gärna ditt intresse till anderssonerik@msn.com så får vi en bild av uppslutningen samt lättare att informera om uppstart till hösten!!

Tränare för herrarnas a och u-lag
2024-03-19 15:42

Styrelsen har nu glädjen att presentera tränare för vårt herrlag och U-lag kommande säsong. Det blir Andreas Lundgren för herrlaget och Robert Hackzell för U-laget som tar tränaransvaret för dessa båda lag.

 

Andreas har nu varit tränare i BHK några säsonger. Det har både varit serievinst och nedflyttning de senaste två åren. Nu tar tränarstaben nya tag för att föra BHK tillbaka till division 1 under Andreas ledning. Styrelsen räknar med att de erfarenheter som givits de båda senaste säsongerna kommer väl till pass för att stabilisera spelet på en division 1 nivå. Lycka till Andreas!

 

Robert Hackzell debuterar som tränare på seniorsidan och vi ser fram emot hans kompetens för att utveckla våra duktiga ungdomar till blivande division 1 spelare. Styrelsen hälsar Robert välkommen samt önskar honom lycka till.

 

De båda kommer att presentera sig noggrannare på vår hemsida kommande vecka

Ulf Månsson, ordförande

Ny tränare för damlaget
2024-03-19 09:16

Styrelsen har nu glädjen att presentera en ny tränare för vårt damlag kommande säsong. Det blir Samel Burzic som tar över tränaransvaret. Han får uppdraget att kommande säsong skapa ett stabilt division 1 lag.

Samel har det senaste året varit medlem i BHK:s styrelse. Efter höstens tränarbyte i Damlaget tog han över rollen som sportansvarig för damverksamheten och lagt ned ett stort engagemang i den rollen. Samel har en gedigen handbollsutbildning och ett brinnande intresse för handboll. Han kommer presentera sig själv här på hemsidan inom kort.

 

Styrelsen vill även tacka Andreas Ernfridsson, Filip Flink och Ola Ekdahl för deras arbete under säsongen. Filip kom in under säsongen och tog över tränaransvaret vilket vi särskilt vill tack honom för.

 

Avslutningsvis är vi i styrelsen glada för att Damlaget spelade sig kvar i division 1 samt att U-laget också i slutet av säsongen såg till att de blir kvar i division 2.

 

Ulf Månsson, ordförande

Bli medlem
Nyheter från våra lag
A-flickor (F15/16), 29/03 10:23 
A-pojkar (P15/16), 29/03 10:20 
F14, 29/03 10:17 
P13/14, 29/03 10:15 
P9, 29/03 10:12 
F13, 29/03 10:09 
 
Våra sponsorer