Vi är ett gäng glada tjejer födda 2009 som tränar handboll tre gånger i veckan. Träningstider och träningshallar finns uppdaterad i kalendern.

Tveka inte ta kontakt med någon av ledarna om du vill bli en del av oss!

LIBO-cup Intresseanmälan
2024-01-22 18:28

Hej!
Intresseanmälan till Libo Cup i Lindesberg som spelas 1-3/3 vi har dock, som tidigare år önskat att bara få spela lör-sön. Inte fått det bekräftat än men vi hoppas det blir så. Vi har heller inga gästkort utan antigen löser man boende själv eller så åker man fram och tillbaka, vi ledare har förbokat hotellet. Det kommer gå ut en anmälan till det och då är det först till kvarn men det kommer senare

Bilder i galleriet.
2024-01-07 16:57

Jag hade inte helt lätt idag när jag skulle ta kort då ni var 3 lag som spelade samtidigt. Jag är ledsen att det blev så få bilder, men hoppas att ni gillar de få som blev.

Kram Mia

Referat: Borlänge HK 09 - Borlänge HK F10
Derby
2023-10-13 13:23

Även torsdagen bjöd på seriematch och denna gången mot våra 10:or. Vi gör en riktigt dålig prestation samtidigt som 10:orna gör en riktigt bra prestation och vi är nöjda att vi till slut lyckas vinna och nöjer oss med det:

Referat: Borlänge HK 09 - Ludvika HF
Ludvika igen
2023-10-13 13:16

Säsongsöppningen vilar verkligen inte på hanen utan matcherna står som spön i backen och redan på tisdag var det match igen och återigen var det Ludvika som stod för motståndet.

Även denna gång så avgår vi med en tvåmålsseger, denna gång med 19-17. Dock är denna matchen jämnare sett över hela matchen och ledningen pendlar verkligen mellan lagen. Ena stunden leder vi med två mål för att några minuter senare ligga under med 2 mål. Varför vi avgår med segern är nog lite tillfälligheter och att vi är lite mer skarpa i matchens slutskede.

Referat: Borlänge HK 09 - Strands IF F09
Andra raka
2023-10-13 13:05

Även säsongens andra match spelades i lördags och då mot Strand från Hudiksvall. Det är ett Strand som vi lärt känna väl genom åren då vi stött på varandra i både serien och div cuper och vi vet att mycket är vunnet om vi får stopp på Signe.

Vi gör ingen jättebra första halvlek och får inte stopp på nämnda Signe som gör 6 av sina 8 mål i första halvlek. Vi gör några justeringar i försvarsspelet i halvlek och får bättre träff på Signe  och håller henne nere på bara 2 mål i andra, det ihop med bättre fart under fötterna i kontringen gör att vi sakta kan glida ifrån och vinna andra halvlek med 15-8 och matchen med 26-20.

Återigen är det vi som lag som gör det möjligt att vinna denna match och alla bidrar verkligen till vinsten.