SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
P10

Internmatcher mot F12
2021-11-08 13:26

Förra onsdagen den 3 november spelade båda våra gäng (Pojkar 2013 och Flickor 2013) match mot klubbens ett år äldre tjejgäng. Vill först rikta ett tack till dessa tjejer som mäktade med att spela matcher mot oss i hela 2 timmar, grymt jobbat!

 

Det är ett duktigt gäng tjejer vi ställdes mot så det krävde mycket av våra spelare i dessa matcher. Något vi pratat om och försökte belysa inför denna drabbning var något vi tog med oss sist vi spela mot F12. De är väldigt duktiga på att snabbt hitta varsin spelare i deras försvarsspel och spelar ett tufft man-man spel. Vi har den senaste tiden tränat på att just försöka springa sig fri och vara snabb i sitt beslutsfattande. Passa bollen och hitta ny position. Detta är väldigt utmanande för alla barn då den ställer höga krav på perceptionsförmågan som hela tiden utvecklas! Men vi tycker att vi hela tiden tar steg framåt och dessa matcher gjorde barnen det väldigt bra!

 

Det är utmanande för barnen att spela mot barn som är ett år äldre och i vissa avseenden hunnit lite längre i sin handbollsutbildning. Vi försöker hela tiden ha en stimulerande miljö för barnen och mixa både inom våra egna lag för att barnen ska få spela med alla men även olika typer av motstånd!

 

Något mer som är väldigt kul är att få se publik på matcherna! Ni är väldigt uppskattade som påhejare! Nu ser vi fram emot miniligan i helgen (lördagen 13 november). Då vankas det fler matcher och andra motstånd! Inväntar spelschema för att bifoga i kallelsen

 

Med vänliga hälsningar

Ledarna P13 & F13

 
Våra sponsorer