SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
Dam

Borlänge HK Damer
20 - 21
Strands IF Hudiksvall
Borlänge HK Damer 20 - 21Strands IF Hudiksvall

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 mars, 15:00
Plats:Maserhallen
Serie:Dam 1 norra   Tabell >>
Samling:14:00
Uddamålsförlust
2022-03-07 09:26
Maja Svanberg blev matchens lirare

Tabellåttan BHK tog emot tabellsjuan Strands IF på lördagseftermiddagen, 2 bra lag och det blev en riktigt bra och spännande match in i det sista.

En jämn första halvlek, båda lagen följde efter varandra med ett par mål upp/ner i 30 minuter trots BHK har en måltorka på 12-13 minuter.. 10-12 i paus och vi pratar ihop oss bra i omklädningsrummet, att vi ska få upp energin ännu mer och hitta den riktiga viljan vi har och sätta dit bollarna. 

Andra halvlek börjar med mardrömsstart, efter 12 min står det 13-19.. En timeout, kort snack med ändring på smådetaljer och att vi ska höja oss. På 10 minuter har vi en period vi vinner med 7-1 där Meja Wirgin på v6 och Maja Svanberg på 9 blir avgörande men dock är avståndet för stort för att ta ikapp och Strand kan hålla efter och det blir en uddamålsförlust med 20-21.. 

En riktigt sur förlust, säger tränaren Therese Löfgren. Vi gör det vi ska bakåt med det vi har bestämt och håller oss till det i 60 minuter. Deras målspruta Tilda Ekvall kommer inte ens till skott den här matchen men endå förlorar vi med 1. Det är anfallet idag som vi förlorar matchen på, vi måste minska dom tekniska felen och börja göra mål + gå in i varje situation vilket vi inte gör. 

 

En riktigt bitter förlust och efter resterande matcher i helgen är spelade så ligger just nu BHK på en negativ kvalplats med 2 omgångar kvar. Dvs vi har det inte i egna händer längre utan dom 2 sista omgångarna är otroligt spännande och allt kan hända. 

 

+ i matchen

Maja Svanberg är bäst på plan i 60 minuter, bakåt och framåt. Står för egna avgörande mål och ett flertal viktiga assist 

Meja Wirgin stekhet på v6 och gör 3 viktiga mål irad sista 10 minBHK - Strands IF 20-21 (10-12)

Målskyttar

Meja Wirgin 4

Yunis Camejo 4

Malin Almqvist 4

Maja Svanberg 3 (matchens lirare) 

Maja Eriksson 3

Tindra Hedlöf 1

Maja Stenis 1


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer