Serie:Dam 1 norra   Tabell >>
Samling:12:00
Revansch!!!
2021-12-05 19:25

Dagens match mot Boden hemma var en match för chans till revansch från onsdagens förlust. Och revanschen fick vi efter en otroligt bra spelad match av samtliga spelare.

Efter en jämn första halvlek där båda lagen hängde jämsides med varandra drog vi ifrån sista 5-6 minutrarna med som mest 4 bollar och gick in i halvtidsvila med 13-10.

Vi tappade i början på andra halvlek men skärpte till oss och kunde hålla ett avstånd på typ 3 bollar nästintill matchen ut.

Vi hade en tydlig plan och följde faktiskt den till punkt och pricka säger tränaren Therese. Dom är farligast på 9m med deras första uppställning, Carin Malin Sally som är otroligt duktiga och skytte av hög klass. Deras 2hänta spelare Matilda Jonsson fick spela både vänster och högerkant var riktigt vass.
Men vi gör jobbet fullt ut idag, och får ett flyt enda bak från försvar till anfall och alla kämpar stenhårt blir det avgörande idag för oss och äntligen lossnade anfallsspelet mycket mer än det gjort tidigare.

+ i matchen
Malin Almqvist med 11 fullpottar idag gör en otrolig insats (matchens lirare)
Tindra Hedlöf som visar verkligen vilket spelsinne hon har och spelar fram tjejerna till jättefina lägen
Maja Svanberg krigade stenhårt hela matchen och tacklade sin uppgift som hon hade under matchen med bravur

BHK - Bodens BK HF 25-22 (13-10)