VästeråsIrsta HK23 - 19Borlänge HK Damer

Serie:Dam 1 norra   Tabell >>
Samling:14:00
Det tog stopp.
2021-11-21 20:34

Efter en riktigt bra första halvlek tappar vi återigen sista 10 min och Västeråsirsta vinner med 23-19.

Vi inleder matchen bra och jämn och båda lagen jagar varandra med 1-2 bollar upp/ned nästintill hela första halvlek när vi går till halvtidsvila med ledning 10-11.

Första 30 får vi till ett riktigt bra försvarsspel som leder till ett bra spel i vårat anfall och löser deras 5-1 såpass att dom väljer att gå ner på ett 6-0 men där tappar vi anfallsspelet och blir låsta. Många missar framåt och passningar som inte vill sitta alls idag gör att Västeråsirsta drar det längsta strået idag tyvärr vilket inte alls är rättvist då vi känner att vi har matchen.
Vi suger på den här sura karamellen till imorgon för då är det dags för nya tag och ladda igång en träningsvecka inför hemmamatch på lördag då vi tar emot Lidingö och gamla lagkamraten Elin Andersson.

+ i matchen
Christina i mål gör en suverän match i hela  60 min fast flera skott i ansiktet och blödande näsa (matchens lirare)
Isabelle Dalhäll gör en fantastisk bra match bakåt och var idag en viktig kugge i vårat försvar

Västeråsirsta - BHK 23-19 (10-11)