SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
P09/P10

Uppsökande tränar- och spelarutveckling
2021-11-16 14:40
Under vecka 47-49 kommer Hans-Martin Isberg att besöka en träning för P09/10.


Ett jättebra tillfälle för ert lag och era tränare att få inspiration och feedback från en av våra mest handbollskunniga tränare i föreningen. H-M är pedagogisk, lyhörd, engagerad och väldigt lätt att lyssna på. 

 

Vecka och tid skickas ut separat till respektive lags tränare.

Styrelsen

 
Messenger-grupp för alla föräldrar
2021-11-02 17:38

Nu finns en messenger-grupp för alla föräldrar, så vi kan kommunceria lättare med varandra.

Är du inte med i den? Börja i så fall med att skafa ett messenger-konto om du inte har ett. Ta sedan kontakt med mig, Paulina Brattberg, via messenger. Då kan jag lägga till dig i gruppen. 

Alla medlemmar i gruppen kan lägga till nya medlemmar genom att klicka på gruppnamnet i chatten, så vi kan hjälpas åt att lägga till föräldrar som vi saknar i gruppen. Det är bra om alla värdnadshavare är med!

Hemmamatcher
2021-10-29 16:51

Laget är med i två serier i år, en för de födda 10 (P11) och en för de födda 09 (P12). Spelare födda 10 kan vara med på alla matcher, men vi kan inte ha med för många 09:or i 10:ornas matcher.

För båda serierna ska en förälder vara matchvärd. Matchvärden ska hålla koll på publiken och tränarna, till exempel se till att ingen trakasserar domaren.

För 10:orna för vi protokoll på papper. Då behövs en förälder som håller reda på matchklockan och en som skriver protokollet. Ingen utbildning krävs för att sitta i seket i den serien, och det är ny information som vi inte kände till på föräldramötet. Matcherna är 2x20 minuter och det ska vara sänkt målribba.

För 09:orna krävs att vi som sitter i sekretariatet har gått en funktionärsutbildning. Det fyra föräldrar i laget som har gått den får räkna med att få sitta i seket på alla 09:ornas matcher. Men alla andra föräldrar måste hjälpas åt med matchvärdskapet och seket på 10:ornas matcher.

Oftast spelas hemmamatcherna i sammandrag, alltså att två bortalag kommer hit och spelar mot våra killar och även en match mot varandra, men den syns inte i vår kalender. Den spelas i regel mellan våra matcher. Då är vi funktionärer även på den matchen.

Ett schema kommer för föräldrainsatser på hemmamatcher!

Finansiering av cuper
2021-10-29 16:44

Denna säsong siktar vi på att vara med på Kopparcupen i Falun som brukar vara kring nyår. Nästa år siktar vi på både Kopparcupen och någon annan cup som skulle innebära övernattning. Vi bestämde på föräldramötet att vi ska samla in pengar till avgifterna genom försäljning av olika slag.
Den som inte vill vara med och sälja kan välja att betala hela cuppavgiften för sitt barn. Anmäl i så fall detta till paulina.brattberg@gmail.com innan 5/11 2021.

Vi bestämde oss för fikaförsäljning under hemmamatcher och försäljning av NewBody. Vi kan även sälja fler rabatthäften än de tre vi alla har blivit tilldelade. Då går förtjänsten till laget istället för till klubben.

Vi kommer även behöva sälja något mer i början av nästa säsong.

Mer info om NewBody kommer separat.

Info från tränarna
2021-10-29 16:40

På föräldramötet lyfte tränarna Samel och Rickard några punkter som de prioriterar under säsongen:

  • Spelarnas säkerhet.
  • Individuell utveckling för att på så sätt stärka laget.
  • Jämna lag till matcher.
  • Byta positioner på spelarna under säsongen.
  • Klubbkänsla, lagkänsla.

Kallelser till matcher har inte fungerat, men vi jobbar på det. Så länge kommer mejl skickas till de som är kallade.

Samling för träningen på tisdagar i Vallenhallen kommer att vara 18:00. Kalendern är uppdaterad.

Matchtröjor
2021-10-29 16:39

Årets matchtröjor (Hummel) delar vi ut på nästa match. Ta hem de och behåll under hela säsongen. Om du har en matchtröja från förra året hemma (JAKO), så lämna den till Rebecka Nilsson eller Lino.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
BHK, 06/07 07:00 
BHK, 11/06 20:38 
BHK, 02/06 22:22 
BHK, 24/05 21:17 
BHK, 26/04 13:05 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer