Strands IF Hudiksvall18 - 20Borlänge HK Damer

Serie:Dam 1 norra   Tabell >>
Samling:15:00
2 viktiga poäng med hem från Hudik!
2021-10-18 09:36
Bild från Hudiksvall tidning, Meja Wirgin gör ett fantastiskt hemjobb hela matchen

Söndagens prestigefyllda match gick vår väg tillslut!

Söndagens match borta mot Strand visste vi skulle bli en bra och spännande match, vilket det blev.

Hela första halvlek vart det 1-2 mål upp för Strand sen lika och samma visa igen.

Vi gav dom inte chansen att dra ifrån och visste vad vi skulle göra den match, och bockade av den checklistan första halvlek och fortsatte att förstöra deras anfallsspel.

Vår plan fungerande och vi hade ett riktigt bra försvar med Sanna som sne 5-1 och Maja Svanberg skar av sin kant vilket gjorde det svårt för dom att få till ett bra anfallsspel, då Bella och Maja E gjorde en riktigt bra match bakåt.

Framåt hittade vi äntligen fart och tålamod och fick till det stundtals riktigt bra, vi kan ännu bättre men det var riktigt bra för vi fick utdelning där vi ville ha den.

+ i matchen

Sanna Johansson drar ett tungt lass framåt genom att ta ansvar och gör en riktigt riktigt bra match i 60 min - välförtjänt matchens lirare

Frida Hedlöf kliver fram sista 15 min när det behövs och sätter 3 viktiga bollar på raken och får med sig utvisning

Ebba Hedberg som gör sin första seniormatch visar inga feelings, bara går in och köttar på 110%, jättekul!!