SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
P12/13

Anteckningar från föräldramötet 14/9
2022-09-18 19:12

Här kommer som utlovat en sammanfattning av vad som sas på föräldramötet 14/9. 

Nya tränare

Vi har fått en ny tränare, Samuel Dahlin! Det är vi så klart glada över, och ser fram emot första träningen i Paradishallen på tisdag 20/9. Samuel är själv aktiv i A-laget och kommer ha stöd från Hampe Peleback och Hampus Rydell, födda 06 och spelar i juiornlaget. Stort tack till alla tre för att ni ställer upp för våra killar!

Lagföräldrar är Paulina Brattberg (Alex), Johan Andersson (Ludvig), Jenny Johansson (Edwin)  och Jessica Pantzar (Loke).

 

Träningar och matcher

Vi har i dagsläget två träningstillfällen per vecka, men ambitionen är att ordna en till så fort tillfälle ges.

I år spelar våra killar i P14-serien (för killar födda 08-09). De är anmälda i nivå 2, vilket betyder att de antagligen kommer att möta mest 09:or. Vi kommer att kunna låna in killar från 08:ornas lag om det behövs förstärkning. Eftersom vi inte har tillräckligt många spelare födda 10 har vi inte kunnat anmäla dem i P12-serien. 

Alla kommer att få sin egen matchtröja på första tränngen. De får vi förvalta hemma under säsongen och lämna tillbaka den när säsongen är slut.

 

Cuper

Ett lag är anmält till Kopparcupen som är i Falun 5-7 januari, på klubbens bekostnad. Vi kan änmäla fler lag om intresse finns, men då sker det på lagets bekostnad.

Det kommer att ordnas med en föreningscup, då många lag från BHK åker till samma cup tillsammans. Förra året var det Irstablixten i Västerås, men i år kommer det bli någon annanstans. Var är inte bestämt ännu, klubben återkommer med information om det.

 

Föräldrarnas åtaganden

Det kommer att bli längre resor i år, och vi kommer att behöva uttnyttja samåkningsfunktionen i SportAdmin när vi svarar på kallelser. Vi behöver också prata ihop oss om ersättning till de som kör.

Det är ett krav från förbundets sida att vi alltid har en matchvärd och två föräldrar i seket vid hemmamatcher. För att få sitta i seket krävs att vi har gått en utbildning för funktionärer. Utbildningen är giltig i två år och går nästa gång 27/9. Anmäl dig här. Om det finns intresse för flera att delta än vad som får plats eller om många inte kan det datumet, kan vi eventuellt ordna ett nytt tillfälle.

 

Försäljning

Vi har valt att inte ha fikaförsäljning vid hemmamatcher, eftersom det inte är sammandrag i den här serien. Om vi ser ett intresse för att köpa fika kan vi alltid ändra oss.

Vi har bestämt oss för att sälja Newbody i år igen, om du inte har registrerat dig som säljare kan du göra det här. Fysiska kataloger kommer sannolikt under veckan och delas då ut på träning. 

Den som inte vill vara med och sälja kan istället bekosta sitt barns cupdeltagande etc själv. Skicka i så fall ett mejl till paulina.brattberg@gmail.com och meddela det.

Vi har även diskuterat att sälja Sportlotten, som är en lott med ett digitalt rabatthäfte inkluderat. Det visade sig att hela klubben ska sälja sådana lotter istället för rabatthäften i år, så det kommer att komma den vägen. 

Mer diskussioner och information finns i föräldrarnas messengergrupp! Om du inte är med där, skicka ett SMS till mig, Paulina, på 073-6381225 så lägger jag till dig.

Vi ses i hallen!

/Paulina, Alex mamma och lagförälder.


Nyhetsarkiv
Hemmamatcher2021-10-29 16:51
Finansiering av cuper2021-10-29 16:44
Info från tränarna2021-10-29 16:40
Matchtröjor2021-10-29 16:39
Glasögon2021-10-29 16:38
2021-10-12 16:38
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer