SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
P13/14

Försäljning av Ullmax
2023-09-13 21:14

Nu är försäljningen igång av Ullmax. Om du inte har fått någon katalog säger du till Paulina via messenger. Om du inte vill vara med och sälja utan instället betala för cuper och dylikt skickar ett mejl till paulina.brattberg@gmail.com. 

Försäljningen pågår till 22/10.

Registrera dig genom att klicka på den här länken: https://ullmax.app/se/sv/console/spa/login/participant

Välj sedan "Skapa nytt säljarkonto" och ange koden 839737.

Här är lite kort infomration om försäljningen https://www.ullmax.com/sv/information-om-ullmax/.

För att tjäna ihop 15 000 till laget måste var och en sälja 3400 kr, förutsatt att vi är 15 st som säljer.

Det finns en länk man kan dela när man har registerar sig, som man kan dela på sociala medier. Det finns också några extra kataloger om någon vill ha fler än en. Bra är om man kan lägga katalogerna i mer än ett fikarum under säljperioden.

Kom ihåg att skriva upp er induviduella kod på framsidan av katalogen så QR-koden går att använda. Då är det lättare både för er och för de som köper av er att lägga order.

Notera att man måste gå in på hemsidan och acceptera sina ordrar, detta för att ingen långtbortistan ska kunna beställa att vi ska leverera hem till dem utan att vi kan kontrollera det.

Kör hårt, lycka till och hör av er om något är oklart!

/Paulina

 
Våra sponsorer