SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
F11

Slut på säsongen
2022-04-03 18:16

Vi har precis landat hemma efter en intensiv, fantastiskt rolig och lärorik helg i Västerås och Irstablixten. Tjejerna har verkligen kämpat på efter bästa förmåga och det är ett gäng stolta ledare som nu ska ta en lugn söndagskväll. :)

Handbollssäsongen är slut för i år, ingen mer träningar eller matcher förrän till hösten. Eventuellt blir det lite beachhandboll, vi får se!

 

På onsdag är det ungdomsavslutning i Maserhallen. Tid och samlingsplats finns i den skickade kallelsen. Matchtröjorna från helgen ska då lämnas tillbaka till oss ledare, tvättade tack. ;) Om du inte har möjlighet att komma, se till att iaf tröjan kommer dit med en lagkompis. Vi behöver få in alla tröjor.

 

Ungdomsavslutningen är för hela BHK. Vi i F11 kommer om några veckor även ha en egen säsongsavslutning då vi hittar på något roligt tillsammans. Datum och mer info om vad vi ska hitta på då kommer en annan dag.

 

Tack för i år!

 

/Ledarna

 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer