SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
F11

Äntligen dags för träningsläger! Info!
2021-11-01 21:11

Det börjar närma sig 5/11 och träningsläger för F11! Här kommer info om träningslägret.

 

Vi kommer starta med en träning i Vallenhallen 13:00-15:00. Kallelse till den träningen kommer skickas ut separat då alla kanske inte har möjlighet att delta redan från 13:00. Det kan även vara så att någon inte har möjlighet att vara med på kvällen men ändå vill vara med på träningen på fredagen. 

Efter träningen i Vallenhallen får alla åka hem till sig och duscha och fräscha till sig. 

Klockan 17:00 är det sedan samling vid Ornäs skola. Vi kommer laga mat tillsammans på kvällen, det ska lagas tacos. Är det fredag så är det... =) Efter lite andra aktivititeter somnar alla förhoppningsvis gott.

På lördagen fixar vi frukost tillsammans för att sedan gå till sporthallen för träning. Tjejerna kommer få mellis/frukt på förmiddagen. Vi kommer hålla på fram till 12:00 på lördagen då tjejerna ska hämtas igen.

 

Saker att ha med sig:

-Luftmadrass/liggunderlag

-Sovsäck/täcke

-Gosedjuret

-Tandborste, tandkräm, hårborste osv

-Pyjamas

-Myskläder/sköna kläder

-Träningskläder (Det vanliga man har med till en handbollsträning)

-Lite snacks/godis till fredagsmyset. (Inga extrema mängder)

 

Det är okej att ta med sig mobiltelefon. Mobilerna kommer dock samlas in och förvaras hos oss ledare. Vi kommer lägga oss kring 21 och vid kl 22 är det tystnad som gäller. 

 

Som vi tidigare skrivit kommer träningslägret kosta 150 kr per barn, det står för mat- och lokalkostnad. Vi vill att ni som anmält er swishar 150 kr till 070-3932261 (Caroline Sundgren) senast torsdag 4/11. Har ni missat att ange ev allergier eller har andra funderingar så hör av er till någon av oss ledare.

 

Vi ser framemot ett roligt dygn med våra härliga handbollstjejer!

 

Hälsningar från ledarna

 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer