SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
F11

Rutiner kring matcher
2021-10-13 16:53

Kallelse till match/matcher kommer efter veckans sista träning, onsdag. Vi kallar max 11 spelare till varje match. När kallelsen kommer har man 24 timmar på sig att svara. Vi har valt att ha den korta tiden för att inte behöva sitta kvällen innan med att få tag på spelare om det saknas. OM man inte svarar på kallelsen så tolkar vi det som att man inte kan och vi kallar då in en annan spelare. 

 

Vid hemmamatch är det samling 60 minuter innan. Vi byter då om tillsammans och gör oss redo. Vid bortamatch åker vi tillsammans och samlas då alltid vid Maserhallens parkering (den stora). Samlingstiden står i kallelsen och gäller då vid parkeringen. Använd gärna funktionen som finns i appen om ditt barn behöver skjuts eller om ni har plaster kvar i bilarna. Efter match så duschar vi alltid tillsammans oavsett om vi spelar hemma eller borta. Röda shorts är önskvärt vid match och kom ihåg skor och vattenflaska. 

 

Vi har tre anmälda lag i seriespel, Borlänge HK röd, Borlänge HK vit och Borlänge HK svart. Alla våra spelare tillhör samma lag, Borlänge HK F11. Vi kommer försöka att så mycket som det är möjligt fördela så att alla tjejer får spela lika många enkel och dubbelmatcher, samt att de får spela med alla. 

 

På lördag sätter vi gång och de som inte är kallade till match får gärna komma och titta, och såklart Heja på!

 

Hälsningar Ledarna 

 

 

 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer