SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Huddinge HK
20 - 23
Borlänge HK Herrar
Huddinge HK20 - 23Borlänge HK Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 mars, 16:15
Plats:Huddingehallen
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:11:15, Maserhallen
Aktivitetsinfo: Bussen rullar 11.30
Trupp:#1 Fredrik Bergqvist
#2 Robert Hackzell
#3 Erik Pedersen
#5 Filip Flink
#10 Malte Svärd
#11 Hampus Högberg
#12 Christoffer Örnberg
#14 Eric Sjöberg
#15 Douglas Andersson
#18 Samuel Dahlin
#20 Elias Johansson
#21 Natanael Eriksson
Vinst mot Huddinge HK
2022-03-20 19:37
Spanska ligan i vårvärme

Herrarna avslutar serien på bästa vis med vinst mot Huddinge på bortaplan. Med 31p så slutar laget på tredje plats och får vänta in till tisdag på motståndare då division 2 öst avgörs, men motståndet blir Uppsala eller Cliff. Tränare Andreas kommenterar matchen: 

 

Bortaseger 20-23. Sista seriematchen på bortaplan mot Huddinge som måste vinna för att undvika negativt kval. Vi har möjlighet att testa nya saker då matchen är betydelselös för placering i tabellen.
En utmaning att hålla en bra nivå med andra ord. Vi visar återigen att vi har fin bredd  och är starka mentalt. Vi håller jämna steg hela matchen men ingen nervositet uppstår då vi hela tiden gör rätt saker.


Försvaret stämmer och Fredrik Bergqvist I mål har en fin dag. En skön seger som avrundar en fin prestation med ett nytt lag leder fram till ett väntande kval! #dalakrigare #framåtborlängehk

 

Tills dess väntar cupmatch mot Enköping på hemmaplan på onsdag 20.00. Varmt välkomna till hallen eller att följa matchen på solidsport. 


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer