SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

Borlänge HK ATG Herrar
37 - 31
Enköpings HF
Borlänge HK ATG Herrar37 - 31Enköpings HF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 23 mars, 20:00
Plats:Maserhallen
Serie:ATG SC herr DK Mitt 3:2
Samling:18:30, Maserhallen
Trupp:#1 Fredrik Bergqvist
#2 Robert Hackzell
#3 Erik Pedersen
#5 Filip Flink
#9 Benjamin Stilling Hansen
#10 Malte Svärd
#11 Hampus Högberg
#12 Christoffer Örnberg
#14 Eric Sjöberg
#15 Douglas Andersson
#18 Samuel Dahlin
#20 Elias Johansson
#21 Natanael Eriksson
#23 Linus Wass Legneroth
#35 Robin Fogel
Vinst mot Enköpings HF
2022-03-24 08:00
Sveriges bästa klack

Onsdagen till ära gästades herrarna av division 1 laget Enköping i svenska cupen. Med fantastiskt stöd på läktaren av publik och BHK Oilers så vann herrarna en stabil seger mot Enköping. Tränare Andreas Lundgren summerar matchen: 

Borlänge HK- Enköping HF 37-31. Dagens match i återinstiftade Svenska Cupen gav BHK chansen till en genomkörare inför stundande kval. Motståndet stod idag av Div 1 laget Enköping som spelat färdigt sin säsong med en mittenplacering i sin tabell. En fin utmaning för våra spelare och chans till att känna på tyngre motstånd.
Lagets känsla är god och den fysiska reserven ser bra ut. Inga skador och fullt manskap gör att vi kan bjuda upp till kamp på allvar. 

Enköping hade en full trupp för dagen och matchbilden blev riktigt underhållande i 60minuter. Deras Div 1 vana är tydlig och det blir en fin kamp. Vi presterar bra över hela banan och alla gör en mycket bra insats. Många fina assist, stora spel i anfall med tuffa satsningar skapar mycket mål.
Bakåt spelar vi alla 3 målvakter för att få in matchtempo och tillsammans med försvaret håller vi jämna steg med Enköping. Sista kvarten visar vi tåga och stänger igen Enköpings anfall. Samtliga krigar tillsammans och lyfter varandras prestation med mål över hela banan.

 

Hemmamatch i Maserhallen är numer en kokande gryta av underhållning som lämnar få oberörda. Supporterklacken BHK Oilers höjer stämningen till klassiska nivåer.


Tack för supporten från sidan, ni är guld värda och vi behöver erat stöd i kvalet! Vi hoppas på samma fina stöd i första kvalmatchen hemma mot Uppsala på söndag! 

#lagseger #dalakrigare #framåtborlängehk

 

Varmt välkomna tillbaka till maserhallen till kvalet! 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer