SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Handbollklubb
Handboll
A-Herr

VästeråsIrsta HK
24 - 29
Borlänge HK Herrar
VästeråsIrsta HK24 - 29Borlänge HK Herrar

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 mars, 17:30
Plats:Västerås Arena
Serie:Herr 2 Mitt
Samling:13:45, Maserhallen
Aktivitetsinfo: Bussen går 14.00. Ludvika 14.30.
Trupp:#2 Robert Hackzell
#3 Erik Pedersen
#5 Filip Flink
#9 Benjamin Stilling Hansen
#10 Malte Svärd
#11 Hampus Högberg
#12 Christoffer Örnberg
#14 Eric Sjöberg
#18 Samuel Dahlin
#20 Elias Johansson
#21 Natanael Eriksson
#23 Linus Wass Legneroth
#32 Erik Dylin
#35 Robin Fogel
Vinst mot VästeråsIrsta HK
2022-03-06 21:07
Grabbarna bjöd upp till dans bakåt mot Västerås.

Andreas Lundgren summerar:

Seger i bortamatchen mot Västeråsirsta HK med 29-24!
2 fina poäng in på kontot. Västeråsirsta krigar för sin överlevnad i serien samtidigt som vi behöver ta viktiga poäng mot ett kval uppåt. En del förstärkningar fanns idag i Västerås B-lag då de säkert vill stanna i div 2. En sen söndagsmatch inleds något trevande och vi har svårt att få stopp på deras högersida i försvar i 1a halvlek. Robin Eklund i mål kämpar fint och stoppar upp bra trots att vi läcker en del. Justeringar görs i halvlek och vi löser biffen. 


Elias Johansson stänger ner deras stora vänsterhänta skyttar på höger 9 och hela vårat försvar fungerar därefter bra. Vår Målvakt Christoffer Örnberg får bra hjälp och står för en fin andra halvlek med ett antal vassa räddningar. 
Malte Svärd har fått igång skyttet, Erik Pedersen styr anfallet bra tillsammans med Erik Sjöberg och Samuel Dahlin och med bra bolltempo hittar vi fina lägen på alla positioner. Mål Över hela banan, stabilt försvarsspel och en stigande form, gör att det ser ljust ut inför kommande matcher och jakt på en kvalplats uppåt. Imorgon måndag träning, match Onsdag borta mot Lindesberg och sedan hemma på söndag mot Örebro. En tuff vecka, -och med en skadefri bred trupp tar vi oss gärna an utmaningen. #framåtborlängehk #dalakrigare #motnyahöjder

 

 

Nu väntar ny bortamatch mot LIF Blå på onsdag. Följ oss via solidsport. 


<< Tillbaka

 
 
Våra Huvudsponsorer
Våra sponsorer