Gurraberg Handbollsklubb18 - 20Borlänge HK Damer

Serie:Kval till D1 direktoff 1   Tabell >>
Samling:16:00
Vinst mot Gurraberg
2022-04-12 08:46
Vinst i första matchen mot Gurraberg på bortaplan

Efter en drömstart med 5-1 efter knappa 10 minuter och ledning som mest under matchen med 9-2 tappar damerna fokus och släpper in Gurraberg i matchen igen under andra halvlek.

En match man kunde stänga igen efter första halvlek blev en helt annan sista 30 minuterna. BHKs damer fick det inte att stämma under en lång period, och försök till olika ändringar ville endå inte hemmalaget ge sig.. En timeout av Gurraberg efter halva andra halvlek ger utdelning direkt 13-16 blir ganska snabbt 16-16.

Vi tvingas till en timeout för att organisera, vi var inte där alls, det fanns inte något som stämde tror jag förutom målvaktsspelet, säger tränaren Therese Löfgren. Små lösningar var i slutändan vinnande när vi kunde få bollen i mål och gå till 18-20. En match jag iallafall vill glömma, vi kan så mycket mer än det här. Men viktigaste är att vi vinner och får med oss den vinsten.

Nya tag och tror alla är riktigt hungriga för att visa hur bra vi kan vara.

+ i matchen

Christina Ocean planens bästa spelare i 60 minuter, stänger stundtals igen helt bakåt och välförtjänt matchens lirare

Maja Eriksson jobbar i uppförsbacke hela matchen men krigar igenom 60 minuter och är en viktig bit för försvarsspelet tillsammans med Christina

Maja Svanberg får återigen ett tungt lass att dra, men visar viljan att vilja avgöra matchen

Gurraberg HK - BHK 18-20 (6-10)