Serie:Dam 1 norra   Tabell >>
Samling:15:00
Vinst mot Lidingö
2021-11-30 14:27

Inte den målrikaste matchen, efter första halvlek står det 9-7 men vi hade bara 4 insläppta mål efter 27 min.

Vi slappnade av lite och släppte in 3 lätta bollar i slutet, säger tränaren Therese Löfgren.

Vi gör en riktigt bra match och får till vårat försvarsspel så som vi vill och när vi får träff där så är vi riktigt bra.

Vi har fortfarande saker framåt att jobba på men den här matchen släppte det även framåt mycket mer än vad det har gjort och det ska vi ta med oss.

Ett bra snack och pepp i omklädningsrummet ville vi absolut inte släppa det här och kände att vi hade kontrollen över matchen egentligen i 60 minuter.

Andra halvlek springer vi ifrån och leder som mest med 8 bollar. Sista 10-15 har mestadels varit en dipp för oss, men den här matchen visade raka motsatsen.

Vi körde enda in i kaklet och välförtjänt 2 poäng med en otrolig lag och kämparinsats.

Vi vinner på våran extremt bra insats bakåt idag!

+ i matchen

Malin Almqvist som absolut ville inget annat än vinst och fick med sig laget framåt, bästa målskytten med 7 mål

Christina Ocean gör en riktigt bra match i mål och + gör ett par fina straffräddningar  (matchens lirare)

BHK - LSK 25-18 (9-7)